Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage otomatik yüksek raf istifleyicisi
Otomasyonlu dar koridor deposunda güç taşıyıcısı

Otomatik yüksek raf istifleyicisi

Otomasyonlu yüksek raf istifleyicilerimiz rafları, yazılımları ve nakliye teknolojisi gibi tedarik edici sistemleri de içeren otomasyonlu dar koridor deposundaki güç taşıyıcılardır. Bu şekilde mükemmel dahil edilmiş otomasyonlu yüksek raf istifleyicilerimiz, 7/24 verimli ve güvenli hizmet sağlar.

Depoda üstün performanslar - aralıksız.

Bir yüksek raf istifleyicisi temelinde bir veya birden fazla otomasyonlu nakliye aracını seçerseniz, bu deponuz için üstün kullanılabilirlik, verimlilik ve performans demektir. Zemindeki çok frekanslı kılavuz teller ve transponderler koridorda verimli yönlenmeyi sağlar. Ve 7/24 kullanım için otomasyonlu yüksek raf istifleyicilerinin güç beslemesini raftaki akım rayları aracılığıyla gerçekleştirmek mümkündür. 

Temel olarak geliştirilmiş seri araçlar

Otomasyonlu yüksek raf istifleyicilerimiz için temel, seri araçlarımızdır. Bu pratikte
sıkça denenmiş ve kanıtlanmış olan standart araçlara ilgili
otomatik bileşenleri eklenir. Sonuç olarak yüksek kaldırma yüksekliklerinde depolama görevleriniz için özellikle güvenilir ve verimli sürücüsüz nakliye araçları (FTF) elde edilir. 

Otomasyona kademeli olarak geçme imkanı

Mevcut manüel araçları ayrıca adım adım otomatikleştirebilir ve böylece dar koridorlu deponuzu
geleceğe hazır duruma getirebilirsiniz. Yarı otomasyonda çok kez ödüllendirilmiş warehouseNAVIGATION ile birlikte işlem performansınızı % 25 oranda artırabilirsiniz.
Bu, sürücünüzün yükünü hafifletir ve depo alanında hassas yaklaşma ve konumlandırma sağlar.
Tam otomatik modda otomasyonlu yüksek raf istifleyicisi depo koridorlarında bağımsız olarak hareket eder ve ona tahsis edilen nakliye ve depo görevlerini yerine getirir. 


Başka sorularınız var mı?