Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Ürünler

Ürünler

En iyi çözümler ve ürünler, lojistik yetkinlik ve deneyim bir araya geldiğinde ortaya çıkar. İstifleyicilerimizde, ikinci el ve kiralama forkliftlerimizde, raflarımızda, depo sistemlerimizde, uyumlu BT çözümlerinde ya da özel yapılarda da bunu uyguluyoruz.

Palet taşımanızı, mal istiflemenizi, sipariş toplamanızı ve malzeme akışınızı güvence altına mı almak istiyorsunuz? Ve tüm bunları maksimum verimle ve sürdürülebilir bir şekilde mi gerçekleştirmeniz gerekiyor? Bütün cevapları ürün yelpazemizde bulabilirsiniz. Ürün yelpazemizde, son teknoloji ürünü istifleyicilerden, ikinci el ve kiralama forkliftlere, otomatik taşıma araçlarından sofistike raf ve depolama sistemlerine kadar her ürün bulunmaktadır.
Lojistik sistemleri ve kargo yolu ile ticaret de dâhil olmak üzere yeni cihazların geliştirilmesi, üretilmesi ve satışının yanında, yeni ve ikinci el forkliftlerin kiralanması, ikinci el araçların yeniden işlenmesi ve satışı ile bakım, onarım ve yedek parça işlerine de odaklanıyoruz. Kapsamlı bir finansal hizmet yelpazesi ile birlikte, bir ürünün tüm kullanım ömrünü tek bir kaynaktan yönetebiliyoruz.

Özle ekipman sayesinde müşteriye özel araçlar

Kaldırma, istifleme ve çekme, elektrikli mi, içten yanmalı motorlu mu yoksa manüel mi? Ürün yelpazemizde sizin için uygun bir aracımız mutlaka var. Üstelik bununla da kalmıyor: Size sunduğumuz istifleyicilerde, kullanım şekline göre bireysel bir şekilde sizin için uygun olan donatımı seçebilirsiniz.

Rent it. Move it. Done.

Durumlar zorlaştığında kiralık forkliftlerimiz doğru seçimdir. İster bir yıl, ister bir gün; kısa süreli forklift ve transpalet ihtiyacınız varsa Jungheinrich Kiralama güvenli ortağınızdır. Jungheinrich’te doğru forklifti, doğru yerde ve doğru zamanda teslim alırsınız.

Sıfırdan farksız. Jungheinrich kadar iyi.

Jungheinrich’in ikinci el ekipmanları olan JUNGSTARS makineler, piyasadakilerin en iyisidir. 5 yıldızlı kalite standartlarına göre yüksek kaliteli yenileme işlemimiz, her ekipmanın emniyetli ve sürdürebilirlik kurallarına uygun, teknik ve dış görünüm açısından sorunsuz olması için yapılır.

Otomatik sistemler: Lojistik başarı için modüller

Lojistik böyle işler: Sistemle ilgili tüm bileşenlerin üretiminden, gereksinimlerinize mükemmel bir şekilde uyarlanmış çözümün planlanması ve uygulanmasına ve iyi tasarlanmış bir hizmet anlayışına kadar, müşterilerimize entegre bir iş modelinin avantajlarını sunuyoruz.

Benzersiz komple paket

Enerjinin verimli kullanımı, teklifimizin ana odak noktasıdır. Benzersiz bir tedarikçi olarak yalnızca araç değil, aynı zamanda yazılım, akü ve şarj teknolojisini de kendi bünyemizde geliştiriyor ve üretiyoruz. Avantajınız için tek bir elden tüm bir sistem.

Bilgi ve çelik

Optimum derecede planlanmış bir rafın, deponun omurgası olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 60 yıldan bu yana şirket içi gelişmelere, bireysel çözümlere ve en yüksek kaliteye güveniyoruz.

Daha fazla verimlilik için filo yönetimi

Deponun maliyetlerini düşürün: Jungheinrich, dijital filo yönetim ürünleri ile mükemmel araçlar sunuyor. Beş modülden oluşan sistem, EasyAccess erişim kontrolü gibi depodaki güvenliği artırır. Bütün bilgilere buradan erişebilirsiniz.

Müşteriye özel lojistik çözümleri

Jungheinrich, çeşitli endüstriler için nakliye ve üretim süreçlerini tasarlamada yeni yollar açmak için özel yapılar kullanır: ihtiyaca göre optimum üretim, maksimum verimlilik, güvenli ve sürdürülebilir. 

Güvenilir ve güvenli

Radyo veri aktarımı sisteminin kullanımıyla maliyetlerinizi önemli ölçüde azaltabilir ve değişen görev önceliklerine esnek bir şekilde tepki verebilirsiniz.

Başka sorularınız var mı?