Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage şarj teknolojisi
Yüksek frekans teknolojisi sayesinde hassas şarj

Entegre şarj cihazı

Burada 24 ve 48 Volt uygulamalar için entegre şarj cihazlarını bulabilirsiniz.

Yüksek frekans teknolojisi, her sektör ve her akü tipi için farklı performans sınıflarında hassas şarj imkânı sunar. Elektrikli tahrik alanında edinmiş olduğumuz 60 yıldan fazla tecrübemiz, entegre şarj cihazlarımızın gelişmesinde büyük rol oynadı.

Entegre şarj cihazlarımız, akü değişimi olmaksızın, bir sürüş cihazı olarak kullanım için de idealdir. Kullanımı oldukça basittir: Şarj cihazı akşamları ya da ara zamanlarda sıradan bir 230 Voltluk bir prize takılabilir. Farklı performans sınıfları her sektör ve her akü tipi için çeşitli kullanım imkânları sunar. Yüksek frekans teknolojimiz hassas şarj sağlar.

Dünya çapında kullanılabilir

Entegre şarj cihazları, dünya çapında kullanım sağlamak için çeşitli varyantlarla yapılandırılmıştır. Hedef pazara bağlı olarak tek fazlı işletimde üç voltaj türü sunuyoruz: Avrupa ve diğer birçok ülke için 230 Volt, Kuzey Amerika için 115 Volt.

Buna ek olarak ürün portföyümüzde birkaç düzine elektrik fişi çeşidi bulunmaktadır. Entegre şarj cihazı, CAN-Bus arabirimi olarak da bilinen araç içi ağı üzerinden araca en iyi şekilde bağlanır. Şarj sırasında şarj durumu, araç ekranından gösterilir.

Aracın hareket etmesine karşı koruma ve IP54 koruma türü sayesinde güvenli

Güvenliği, aracın hareket etmesine karşı koruma sağlar: Entegre şarj cihazının fişi prizde olduğu sürece araç hareket edemez. Böylelikle kazara meydana gelen fişten çekilmelerin sonucunda oluşacak olan fişin ya da prizin zarar görmesi ya da elektrik çarpma tehlikesi önlenmiş olur.

Güvenliği daha da artırmak için entegre şarj cihazlarımız “Uluslararası Korunma Kodu 54” IP54’e uygun olarak üretilmiştir. Buna göre: Cihazlarımız su ve toz geçirmezdir. Güç, tanımlanan Tyco eklenti arabirimleri üzerinden iletilir. Bu, somunların cıvataları gevşetmesini önler.

Başka sorularınız var mı?