Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage filo yönetimi
Daha fazla verimlilik ve güvenlik, daha az maliyet

Filo yönetimi

Filo yönetim ürünümüz ISM Online ile intralojistik süreçlerinizi daha etkin ve güvenli hale getirin. Bu bağlamda, on yılı aşkın filo yönetimi ile ilgili kapsamlı bilgimizden ve deneyimimizden faydalanın. 

ISM Online

ISM Online, boyutlardan bağımsız olarak uluslararası çalışır ve diğer üreticilerin araçlarını da kapsar. Uzmanlarımız tarafından sağlanan danışma hizmeti elbette size yerinde verilir. Avantajlar avucunuzun içinde: Filonuzun kullanılabilirliği ve verimliliği artar, işletme maliyetleri azalır ve insan ve makine güvenliği artar.

Jungheinrich ISM Online, forklift yönetimi bilgi sistemi anlamına gelir ve tüm forklift filonuzu, filonuzun büyüklüğünden ve karmaşıklığından bağımsız olarak yönetmenizi sağlar. Jungheinrich filo yönetimi, diğer üreticilerin istifleyicileri için de olmak üzere forkliftlerinizin detaylı bir analizinin yapılmasını mümkün kılar. ISM Online filo yönetimi sayesinde forklift filonuzu uluslararası düzeyde daha etkin bir şekilde kontrol edebilir ve deponuzdaki makine filonuzun güvenliğini artırabilirsiniz.

Hareket halindeyken ISM Online mobil

Sürekli yollardasınız ama yine de kontrolü elinizde tutmak mı istiyorsunuz? İster ofiste, ister depoda ya da arabada, ISM Online mobil ile istifleyicileriniz ve sürücüleriniz ile ilgili istediğiniz zaman istediğiniz yerde bilgi alabilirsiniz. Akıllı telefonda ya da tablette kullanım kolaylığı. Bir şey yüklemeniz ya da değerli depolama alanından ödün vermeniz gerekmez. ISM Online’ı mobil üzerinden kolay ve sezgisel olarak kullanabilirsiniz.

Jungheinrich filo yönetimi hangi avantajları sunuyor?

ISM Online, merkezleri kapsayacak, uluslararası ve üreticiden bağımsız bir şekilde filo verilerini toplamak, izlemek ve değerlendirmek için kullanılan bir sistemdir. Web tabanlı ve sezgisel olarak kullanılabilen Jungheinrich filo yönetimi, somut kararlar için somut veriler sağlar. Bu sayede filonuzu etkili ve uygun maliyetli bir şekilde yönetebilirsiniz.

Avantajlarınıza genel bakış:

  • Ticari ve teknik araç verilerinin bir araya getirilmesi
  • Anlaşılabilir, anlamlı değerlendirmeler
  • Filo bilgilerinize her zaman ve her yerden erişim
  • Filonuzun, sınırları ve ülkeleri aşan verileri
  • Jungheinrich filo yönetiminin sertifikalı güvenliği
  • İstifleyicinizin üreticisinden bağımsız olarak çalışır
  • Özel olarak kombinlenebilir filo yönetimi modülleri
  • Filonuzun maliyet optimizasyonu
  • Mobil cihazlarla kullanım optimizasyonu

ISM Online nasıl çalışır?

Jungheinrich filo yönetimi ISM Online, tüm istifleyicilerin ticari, operasyonel ve şok verilerini tek bir sistemde birleştirir. Filonuzun ilgili verilerine erişim, internette güvenli bir alanda, yönetim portalı üzerinden gerçekleştirilir.

Bu, forklift filonuz hakkında pratik bir şekilde dünyanın her yerinde bilgi alabileceğiniz anlamına gelir. Jungheinrich filo yönetiminin yüksek veri şeffaflığı, işletim masraflarınızı azaltmaya ve filonuzu verimli ve güvenli bir şekilde kullanmaya yardımcı olur.

Ana verileri, sözleşme verilerini ve maliyetleri raporlamak için, temel, işletme maliyetleri ve bakım yönetimi modülleri kullanılır.

Güvenlik, üretkenlik, akü yönetimi ve erişim kontrolü modülleri filo analizini tamamlar. Modüller, araç bileşenleri (erişim modülü, şok sensörlerine sahip vericili veri kaydedici) ile birlikte kullanılır. Araçlara kurulu olan bileşenler, kaydedilen veriler bir ağ geçici yardımıyla yönetim portalına gönderir ve bu veriler portalda ticari verilerle birleştirilerek kapsamlı bir bilgi temeli oluşturulur. Her bir modül, ihtiyaca göre birleştirilebilir. 

Modüller

Jungheinrich filo yönetimi ISM Online, forklift yönetimi, depo güvenliği ve analiz seçenekleri ile ilgili gereksinimlerinize göre bireysel olarak birleştirebileceğiniz çeşitli modellerden oluşur. Burada, filonuza en uygun modüllerin hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz.

Başka sorularınız var mı?