Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Elektronikler
Esnek ve dayanıklı

Kontroller

İster üç fazlı akım, isterse doğru akım kontrolü, isterse kombine sistemler veya bireysel bileşenler olsun; size uygun bir çözümümüz mutlaka var.

Sürüş, direksiyon ve kaldırma artık çok kolay

Bir veya daha fazla motoru kontrol etmek için, kanıtlanmış doğru akım ya da üç fazlı akım kontrolümüzü sunarken, arabirim ve IO denetleyicili kombine kontrol çözümlerimiz sürüş, kaldırma ve direksiyon gibi elektrik işlevlerini kolaylaştırır.

0,5 ve 16 Kilowatt arasındaki güç sınıflarında (talep üzerine diğer seviyelerdeki voltajlar) 24 ila 80 Volt arasındaki gerilimlere sahip farklı motor teknolojileri için, en modern ve verimliliği optimize edilmiş kontrol kavramlarının kullanımı altında tahrik konvertörü üretiyoruz. Talep üzerine uygun yazılımı da üretiyoruz.

Akıllı CAN Bus teknolojisi

Akıllı Can Bus teknolojisine dayalı modüler elektronik sistem sayesinde kontrollerimiz, sürüş, yükleme, direksiyon, itme ve kaldırma gibi tüm elektrikli fonksiyonları gerçekleştirebilir. Bu amaçla sağlanan sağlam, yüksek performanslı istifleyici için geliştirilmiş olan yapı, darbelere karşı ve entegre fanla soğutma sayesinde yüksek sıcaklıklara karşı koruma sağlar.

Bağlanabilir çevre ve isteğe bağlı donanım

Ek modüller ile kısmi olarak farklı çevreler, cam silecekleri, ön cam ısıtması, geri vites sesli ikazı ya da çalışma farları gibi 80-V kontrolüne bağlanabilir. Bu, ne daha fazla araç elektriği ne de karmaşık bir E montaj levhası gerektirmektedir, çünkü temel elektrik sistemi, tüm opsiyonel donatımları kapsamaktadır. Bu, uyuşmazlığın minimum olmasını mümkün kılar. Sürüş tahriki ile birleştirildiğinde direksiyon tahriki de kontrol edilebilir. Diğerlerine ek olarak sistem, kısa devre izleme sistemi ile korunmaktadır.

Başka sorularınız var mı?