Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Automation

Jungheinrich ile otomasyon

Uyumlu koreografili bir depoyla başarı otomatik olarak elde edilir.

Temponun giderek hızlandığı ve ürün hareketlerinin ritminin gittikçe daha hızlı değiştiği dijitalleştirilmiş bir dünyada, uyumlu bir depo koreografisi başarınız için önemlidir. Çünkü sadece tüm alanlar uyumlu bir şekilde birlikte çalıştığında ve birlikte akışkan bir hareket sağladığında, esnek ve verimli bir şekilde işinizdeki tüm zorluklara tepki verebilirsiniz. Otomasyon ortağınız olarak size özel çözümler uyarlıyor ve size ana işletmeci olarak adım adım eşlik ediyoruz, planlamadan servise ve desteğe, bugün ve gelecekte sergilemeye uygun bir performansla etkileyecek bir depo sistemine kadar.

Content STC2B1A

Depodaki yeni High-Performer için spotlar yansın.

Jungheinrich STC 2B1A – dünya çapında sınıfının en üstün performanslı raf kumanda cihazı.

Jungheinrich tarafından geliştirilen ilk küçük parça raf kumanda cihazı “Best-in-Class” performans değerleri, akıllı enerji yönetimi ve sınıfının en düşük yanaşma ölçüleriyle otomatik küçük parça deponuzda maksimum verimlilik sağlar.

DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİNİZ

Content otomasyon ayırıcı

Mükemmel uyarlanmış bir otomasyon çözümü için gerekli olan her şey.

Content otomasyon (4)

Kalıcı bir performans içinesneklik temel koşuldur.

Gelişen bir topluluğun dansçıları için geçerli olan, güçlü ve geleceğe yönelik bir otomasyon çözümünün münferit parçaları için de geçerlidir: Her ikisi de esnek ve verimli bir şekilde her tempoya ve her ritm değişimine ayak uydurmak için maksimum hareketliliğe sahip olmalıdır. Bu nedenle sizin için - bireysel gereksiniminize uygun olarak - malzeme akışında her zorluğa esnek bir şekilde tepki vermeniz için manüel, kısmi ve tam otomatik alanları birbirine uyumlu bir şekilde birleştiriyoruz. Sezona bağlı uç noktalara olduğu gibi gereksinim dalgalanmalarına veya gelecekteki büyümelere de. Çünkü başından itibaren tesisinizin genişletilebilirliğini ve uyarlanabilirliğini de planlıyoruz. Her zaman esnek kalabilmeniz, kaynaklarınızı verimli bir şekilde kullanabilmeniz ve sürdürülebilir üretkenlikten avantaj sağlayabilmeniz için.

Content Otomasyon (1)

Ortağa olan mutlak güvenbüyük önem taşır.

Dans partnerinize nasıl yüzde yüz güvenmeniz gerekiyorsa, kendinizin ve yatırımınızın iyi ellerde olduğuna inanmanız için otomasyon ortağınıza da bu şekilde güvenebilmelisiniz. Ortağınız ve ana işletmeci olarak başlangıçtan itibaren bize güvenebilirsiniz. Çünkü biz sizi sadece onlarca yıllık intralojistik deneyimimizle desteklemekle kalmıyoruz size ayrıca tek elden danışmanlık ve üretici yeterliliği sunuyoruz. Doğru ürün ekibiyle sizin için ürün girişinden ürün çıkışına kadar tüm süreç adımlarını ve bağlantı yerlerini dahil eden bireysel bir şekilde uyarlanmış bir sistem oluşturuyoruz. Projenin başlangıcından itibaren ilgili tüm grupları koordine edecek ve etkin bir ilerleme ve her bir işlem adımının her an kesin bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak kişisel bir danışman yanınızda bulunacaktır. Kapsamlı çözüm yeterliliği ve teknik bilgi birikimi ile şeffaf ve azimli bir şekilde otomasyon projenizin her evresinde sizin yanınızda bulunuyoruz: ürün akışı analizinden servise kadar. Branş çapında eşsiz, yoğun müşteri hizmetleri ağı ve lojistik sistemleri için yetkili servis ve desteğimiz ile her zaman yakınınızda ve bize ihtiyacınız olduğunda hemen yanınızda oluruz.

3 adımda size özel otomasyon çözümü.

Daha fazla bilgi edininiz

Content otomasyon (2)

Deneyimli yönetim altındaotomasyon başarı getirir.

Profesyonel dansta olduğu gibi depoda da, performansın sürekli yüksek seviyede kalması veya hatta gelişmesi önemlidir. Size özel uyarlanmış tesisinizin kalıcı olarak yüksek performansta çalışabilmesi için henüz planlama evresinde mühendislik sanatını uygun maliyetle birleştiriyoruz. Tecrübeli bir otomasyon koreografı olarak, gerçek ve itibari durumları şeffaf hale getiriyor, optimizasyon potansiyellerini keşfediyoruz ve tüm ekonomik, mekansal ve diğer genel koşulları göz önünde bulundurarak sizin için mükemmel çözümü buluyoruz. Dünya çapında çok çeşitli endüstrilerden sayısız müşterimizle, uyumlu otomasyon çözümlerinin galasını daha önce kutladık ve böylece onların uzun vadede verimliliğini ve rekabet avantajlarını kalıcı olarak artırmaya yardımcı olduk.

Content Otomasyon (3)

Gelişmiş teknik ilebaşarılı galalar kutlayın.

Bir dans topluluğu gibi gelişmiş bir depo sistemi de her zaman yeni fikirlere açık olmalıdır. Çünkü seyircilerin istekleri ne kadar hızlı değişiyorsa, müşterilerinizin ve tüketicilerinizin talepleri de o kadar hızlı değişir. Esnek ve gelişmiş bir otomasyon çözümü ile galanızı uygun bir şekilde başarıyla kutlayabilmeniz için araştırma ve geliştirmeye büyük yatırımlar yapıyoruz. Yeni ve ayrıca optimize edilmiş teknolojileri güçlü ve ağa bağlanmış bir şekilde depoya dahil etmek için sürekli olarak ürün portföyümüzü genişletiyoruz. Bu, yeni tesislerin yanı sıra dünya çapında mevcut tesislerin modernizasyonu veya genişletilmesi için de geçerlidir.
Güncel otomasyon grubumuz otomatik sürücüsüz makine sistemlerinden ve taşıma aracından otomatik küçük parça ve palet depolarına ve grubumuzun yıldızı ileriye yönelik uyumlu depo yönetim sistemimiz Jungheinrich depo yönetim sistemine kadar uzanmaktadır. Mükemmel uyarlanmış bir otomasyon çözümü için gerekli olan her şeyi biz ana işletmeci olarak tek elden teslim ediyor ve entegre ediyoruz.
 

Content Automation Trenner1

Otomasyona dair daha fazla detay.

Şimdi kapsamlı kataloğumuzu keşfedin.

Jungheinrich, sistem sunucusu olarak
Planlama, gerçekleştirme, servis ve destek
Otomasyon bileşenleri
Otomatik depo sistemleri
Otomatik sipariş toplama & paletleme

Başarılı otomasyon projeleri.

Referanslar: Otomatik depo sistemleri

Referanslar: Otomatik nakliye araçları

Content Otomasyon süreci (2)

Uyumlu koreografi, mükemmel orkestra.

Jungheinrich ile dijitalleşme ve ağ bağlantısı.

Akıllı intralojistik çözümlerinin önde gelen bir sistem sağlayıcısı olarak, size sadece tek elden tutarlı bir şekilde uyarlanmış otomasyon sunmakla kalmıyoruz, aynı zamanda deponuzu dijitalleştirmek ve ağa bağlamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyoruz. Dijital çözümlerle, süreçlerinizin karlı bir şekilde ağa bağlanmasını sağlarız ve böylece karlılığınızı ve gelecekte de var olabilmenizi garanti ederiz.

Daha fazla bilgi edininiz

Deponuzu içinuyumlu bir koreografiyle ilgilenir miydiniz?

Şimdi bize danışın.

Bizi Arayın

Lojistik Sistemleri

İrtibata geç

Başka sorularınız var mı?