Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
EDS_Kabel_2
Her alan için değişken ve esnek çözümler

Kablo setleri

Kapsamlı bilgi birikimimiz sayesinde kablo setlerinin yapımında ve üretilmesinde, ihtiyaçlarınıza göre uygun olarak düzenlenmiş danışmanlık ve uygulama hizmetlerine güvenebilirsiniz. Hangi kablo setlerine ihtiyaç duyduğunuz ya da bu kabloları hangi alanda kullanacağınız hiç fark etmez. 

Kablo setleri, kullanıldığı makinelerin sinir sistemini oluştururlar. Buna uygun olarak tasarımları ve üretimleri karmaşıktır. Biz bu zorluğun farkındayız: Kablo setlerimiz her gün birçok farklı Jungheinrich ürününde, gerekli olan enerji ve sinyal akışını güvenilir bir şekilde sağlar ve bu da bu kabloların kendi uygulama alanlarında standartları belirlemelerini sağlar. Kablo setlerinin temelinde yatan kapsamlı deneyim zenginliğinden siz de yararlanırsınız.

Tek bir elden uygun kablo setleri

İnşaatın başlangıcından itibaren dikkatli bir şekilde ilerliyoruz. Kablolama sistemi ile ilgili beklentilerinize çok dikkat ediyoruz ve gelecek üretimlerde her zaman maliyet etkinliğine ve esnekliğe büyük önem veriyoruz. Elbette tavsiye ve önerilerinize daima kulak veriyoruz.

Üretim büyük oranda manüel olarak gerçekleştirilir. İş adımlarının çokluğu ve karmaşıklığı nedeniyle bu uygulama türü, otomasyondan daha ekonomiktir. Manüel uygulama bu anlamda daha fazla esneklik tanır çünkü bu sayede bireysel ihtiyaçlarınız, herhangi bir zamanda fazla çaba harcamadan uygulanabilir.

Başka sorularınız var mı?