Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage kurşun asit aküler
Her türlü akülü makine için kanıtlanmış kalite

Kurşun asitli aküler

Her türlü kullanım için 24, 48 ve 80 V uygulamalarda kanıtlanmış teknolojiden faydalanın.

Kurşun asitli akülerimiz, hafif ve ağır uygulamalar için standart versiyonlarda, hafif ve orta dereceli çalışma uygulamaları için uzatılmış bakım aralıkları ile mevcuttur. Yüksek verimlilikten ve uygun fiyatlar avantajı elde edersiniz.

Güçlü performans, maksimum güvenilirlik ve yüksek enerji yoğunluğu için sağlam akü teknolojisi - hafif ve kolay kullanımlar için 24, 48 ve 80 V tiplerinde kapalı kurşun asitli aküler. Sıvı elektrolit ve kanıtlanmış tüp plaka teknolojisine güveniyoruz. Elektrolit yoğunluğa sahip kutup geçişleri sayesinde piller uzun vadede sızdırmazlıklarını korur. Tamamen yalıtılmış vidalı kutuplar ve hücre bağlayıcılar sayesinde bakımı kolaydır.

Opsiyonel özellikler verimliliği artırır

Opsiyonel elektrolit dolaşımı: Aküye pompalanan hava, akü asidini karıştırır. Bunun avantajı, akülerin daha hızlı şarj edilmesini sağlamaktır. Buna ek olarak azalan su tüketimi sayesinde bakım için harcanan çaba da azalır. Ayrıca opsiyonel merkezi su doldurma Aquamatik, akülerin verimliliğini artırır.

Daha uzun bakım aralıklarına sahip kurşun asitli akü

Hafif ve orta yoğunluktaki uygulamalar için, uzatılmış bakım aralıklarına sahip kurşun asitli akü, 24, 48 ve 80 V versiyonlarda da mevcuttur. Optimize edilmiş palet alaşımları su tüketimini azaltır. Bu, daha sonra su doldurmaya gerek olmadan 120 döngüye kadar kullanım sağlar (Şarj/deşarj). Elektrolit dolaşımı ve Aquamatik seçenekleri de bu anlamda oldukça önemlidir. 

Başka sorularınız var mı?