Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Safety
Deponuz için güvenlik çözümleri

Jungheinrich’in 360 derece koruması

Bir depo çocuk bahçesi değildir. Fakat bunun kadar güvenli olmalıdır.


Depodaki tehlike potansiyeli, işlemlerin artan dinamiği ve karmaşıklığı nedeniyle yüksektir. Bu nedenle sadece münferit tehlike alanlarını korumak artık yetmez - tüm depoyu görmek gerekir.
Aile şirketi ve intralojistik alanında lider çözüm sunucusu olarak gözlerimiz tüm alanları görür. Çok sayıda güvenlik ve sürücü destek sistemlerimiz, deponun tüm alanları için size 360 derecelik bir koruma sunar. Böylece depo güvenliğinin sizin için gelecekte çok basit olmasını sağlarız.


Content Safety


 

Content sağlık 2a Her şey güvende.

Tüm depo alanları için güvenlik.
360 derece korumamız, depodaki beş risk alanını kapsar. Jungheinrich’in güvenlik çözümleri ile insanları, malları, depolama tesislerini ve aynı zamanda makineleri ve verimleri korursunuz. 60 yılı aşkın uzmanlığımız, kritik durumları önceden belirlemenize, kaza risklerini azaltmanıza ve tüm alanlarda depo güvenliğinizi artırmanıza yardımcı olur. Bu anlamda verimliliğiniz korunmasına daima dikkat ediyoruz. Çünkü daha fazla güvenlik sizin için daha fazla maliyet kontrolü ve yatırım koruması demektir.


Bizimle şimdi irtibata geçin!


Content güvenlik 3

1. İnsanların korunması.

Çünkü en önemli şey insandır.
Bütünsel güvenlik konseptimize tam olarak güvenebilirsiniz. Elemanlarınızı deponuzda istif araçlarıyla çarpışmaya veya diğer kazalara karşı korumak için çok sayıda istif aracı opsiyonları sunuyoruz. Ve elemanlarınızın güvenliğini de önemsediğimiz için çalışma yerinin ergonomik olarak tasarlanmasını sağlıyoruz. Sürücülerinizin her zaman güvenli, ergonomik ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için.

Content sağlık 8a Çünkü sürücüler her zaman her şeyi göremeyebilir.

Jungheinrich şahıs tanıma.
Jungheinrich’in şahıs tanımasına sahip geri sürüş kamerası geri sürüşlü forkliftler sayesinde çarpışma risklerini azaltır. Tehlike bölgesinde birisi olduğunda sistem, görsel ve sesli bir uyarıyı harekete geçirir.

İnsanların korunması ile ilgili daha fazla bilgi edinin


Content güvenlik 4

2. Ürünlerin korunması.

Değerli ürünlerin güvenli bir şekilde korunması.
Depolanmış ürünleriniz bir değer taşır. Farklı sürücü destek sistemleri, bunları korumanızda ve aynı zamanda zaman ve masraftan tasarruf etmenizde yardımcı olur. Böylece sadece depodaki ürünlerinizi ve elemanlarınızı korumakla kalmaz, aynı zamanda üretkenliğinizi ve teslimat güvencenizi de korursunuz.

Content sağlık 9a Her virajda sağlam koruma.

Jungheinrich curveCONTROL.
Sürücü destek sistemi curveCONTROL, forkliftlerin stabilitesini artırır ve gerektiğinde virajlarda hızı otomatik olarak azaltarak optimum sürüş güvenliği sağlar.

Malların korunması ile ilgili daha fazla bilgi edinin


Content güvenlik 5

3. Depo ve depo donanımlarının korunması.

Depodaki risklerin hedefe yönelik önlenmesi.
Önleyici hizmetlerimiz hasarlı depo donanımları vasıtasıyla tehlikeleri hedefe yönelik önlemekte yardımcı olur. Böylece işlemleriniz güvenli kalır ve yatırım mallarınız korunur.

Content sağlık 10a Doğru bakmak karşılığımı verir.

Jungheinrich raf denetimi.
Kendi bünyemizde ve birlik teftişleri ile gerçekleştirilen yıllık kontroller, depo güvenliğinizi artırmanızı ve tasarruf potansiyelinizi kullanmanızı sağlar. Uzmanlığımız sayesinde uzun süreli ve temel eksiklikleri tespit edebilir, değerlendirebilir ve gerekirse hasarlı parçaları Jungheinrich’in orijinal yedek parçalarıyla değiştirebiliriz.


Content güvenlik 6

4. Makinelerin korunması.

Daha az kazaların oluşması için.
Çok sayıda özellikler ve düzenli bakım ile istif aracı kaynaklı kazaları en aza düşürmek ve araçların uzun süre kullanılabilirliğini korumak için size yardımcı oluyoruz. Bu sayede sadece elemanlarınızı korumakla kalmaz aynı zamanda onarım ve onarıcı bakım zahmetlerini de azaltırsınız. Bu da daha az masraf demektir.

Content Sağlık 11a Araç kazalarını güvenilir bir şekilde azaltın.

Jungheinrcih şok sensörü.
Jungheinrich şok sensörü ile araçları, malları ve çalışanları koruyabilirsiniz. Uygun maliyetli sensör modülü kolaylıkla uygulanabilir ve sensör, araçtaki darbeleri ve kazaları görsel ve sesli bir şekilde raporlayabilir. Toplanan veriler, depoda meydana gelebilecek hasarları en aza indirmek için değerli bilgiler sağlar.

Makinelerin korunması ile ilgili daha fazla bilgi edinin


Content güvenlik 7

5. Verilerin korunması.

Her şeyin yerli yerinde kalması için.
Giderek artan dijitalleşme ve ağ bağlantısı çağında, devre dışı kalma ve veri güvenliği çözümleri her güvenlik konseptinin bir parçasıdır. Dijital çözümlerimizin en yüksek güvenlik taleplerini karşılamasına büyük önem veriyoruz. Hacker’lara fırsat tanımamak için yazılım ve internet uygulamalarımızı bağımsız uzmanlar tarafından sertifikalandırıyoruz. Böylece değerli şirket verileriniz ve bilgileriniz etkili bir şekilde korunmuş olur.

Content sağlık 12a Saldırganlara hiç şans vermeyin.

Jungheinrich ISM Online - sertifikalı veri koruması.
Bütünsel filo yönetim sistemi Jungheinrich ISM Online, boyutlardan ve cihazların karmaşıklık derecesinden bağımsız olarak istifleyicilerin güvenli bir şekilde yönetilmesini sağlar. Çünkü web uygulamamız siber saldırılara karşı koruma amaçlı olarak kapsamlı bir şekilde test edilmiştir. Bağımsız uzmanlar, ISM Online’ın yüksek düzeyde bir güvenlik seviyesine sahip olduğunu onaylamıştır.

Verilerin korunması ile ilgili daha fazla bilgi edinin



Her şeyi düşünenler,güvenliği kolaylaştırır.


Deponuzun güvenliğini artırmak için sizleri bütünsel yaklaşımımızla nasıl desteklediğimizi öğrenin.


Daha fazla bilgi edinin

Content güvenlik 7b

Deponuzdaki güvenliğe dair sorularınız var mı?

Bizi Arayın

Satış

İrtibata geç

Başka sorularınız var mı?