Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Content Dijitalleşme & Ağ 7
Jungheinrich ile dijitalleşme ve ağ bağlantısı

Harmoni içinde çalışan bir depo tesadüfen oluşmaz.

Açılış müziğinizi başlatın. 

Dijitalleşme ve ağ bağlantısı, lojistik proseslerini daha verimli hale getirmek için ihtiyacınız olan şeylerdir. Peki başlamak için en doğru zaman ne zaman? Bu fikir kulağınıza hoş geliyor mu? Akılcıl intralojistik çözümler için lider sistem sağlayıcısı olarak inanıyoruz ki: her şirket, ister global bir kuruluş olsun ister orta veya küçük ölçekli bir işletme, proseslerini kazanç sağlayacak şekilde birbirleriyle bağlayabilir ve mükemmel bir şekilde yönetebilir ve böylece karlılığını ve geleceğini güvence altına alabilir.

Content Dijitalleşme & Ağ (5)

Deponun mükemmel bir harmoni içinde çalışması için dört prensip.

Dört prensiple Endüstri 4.0'ı sizin için mümkün kılarız.

Content dijitalleşme + ağ bağlantısı

Basitlik

Ağa bağlı bir sistem karmaşık olabilir. Fakat komplike olmamalıdır.

Bir partisyonda bir senfoni oldukça karmaşık görünebilir, fakat sonuç kolaylığı yansıtır. Aynısı Jungheinrich ile dijitalleşme ve ağa bağlanma için geçerlidir. Çünkü kapsamlı proses bilgimiz, itina ve pragmatizme cesaret ile, endüstri 4.0 zorluğunu sizin için kolay tasarlamak için göreve başlarız. Planlamadan uygulamaya ve günlük kullanıma kadar.

Jungheinrich çözümlerinin basitliği çoğu müşterimiz için dijital olarak ağa bağlanmış bir geleceğe yönelik önemli adımları atmak için en önemli sebeplerden biridir. İntralojistik toplam çözümleri için ileri gelen sistem ortağı olarak, konunun endüstri 4.0 olmadığından, bunun yerine şirketlerin, ister Global Player olsun ister orta veya küçük işletme, bugünden itibaren proseslerini akılcıl bir şekilde birbirleriyle nasıl bağlayabilecekleri, mükemmel bir şekilde yönetebilecekleri ve böylece kârlılıklarını, geleceklerini güvence altına alabileceklerdir. Bu, kendisine güvenilebilen, sürekli ve istikrarlı bir şekilde akıl veren bir ortakla olur.

Content dijitalleşme & ağ bağlantısı (6)

Bireysellik

Bir değil sadece sizin doğru çözümünüz vardır.

Bir orkestra bir diğerine benzemez - ve her depo farklıdır. On yılların deneyimi ve dünya çapında farklı depo gerçekleri ve branşları hakkındaki derin bilgilerle, intralojistiğinize dair talepleri doğru değerlendirebiliriz. Müşteriye özel BT ve otomasyon çözümlerimizin temeli yalnızca deponuzu değil, ayrıca tüm değer zincirinizi ve ayrıca bunların öngörülebilir gelişimini de görmektir. Dijital ağ bağlantılı makinelerin ve süreçlerin yalnızca büyük şirketlere değil, aynı zamanda küçük ve orta ölçekli şirketlere de faydalı olmasını sağlamak için ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere özelleştirilmiş, sahada kanıtlanmış makine platformlarına ve bileşenlerine güveniyoruz. Makinelerimizin modülerliği ve ayrıca donanım, yazılım çözümleri maksimum esneklik, hızlı adaptasyon ve intralojistik proseslerinizin gelecekte de kullanılmasını sağlar.

Content Dijitalleşme & ağ (2)

Otomasyon

Otomasyon, avantaj sağlayan yeniliktir.

Yarı ve tam otomatik istif araçları size  proses süreleri, güvenliği, esnekliği ve ayrıca hata azaltmaya yönelik oldukça büyük bir optimizasyon potansiyeli sunmaktadır. Özellikle bireyselleşmeyle karakterize edilen bir toplum doğrultusunda intralojistik süreçlerinizin verimliliği, rekabet avantajınızı belirler. Çünkü gittikçe küçülen parti boyutları daha hızlı ve aynı zamanda daha düşük maliyetle taşınmalıdır.

Fakat her otomasyon çözümü otomatik olarak daha avantajlı değildir. Başarı, sizin hedeflediğiniz amaca yönelik hangi otomasyon derecesinin uygun olduğuna bağlıdır. Bunun için ilk önce bireysel taleplerinizi analiz ediyoruz ve deponuzda manüel, yarı ve tam otomatik alanların birbirine uyumunu sağlıyoruz. Bu durumda önemli olan çözümünüzün gereksinime göre hızlı ve esnek olarak uyarlanabilmesidir. Sezona bağlı uç noktalara veya gereksinim dalgalanmalarına olduğu gibi yarının zorluklarına ve gelecekteki büyümesine bağlıdır.

Güncel otomasyon grubumuz, sürücüsüz nakliye sistemlerinden ve taşıma aracından, otomatik küçük parça ve palet depolarından pals belirleyicisine, ileriye yönelik uyumlu depo yönetim sistemimiz Jungheinrich depo yönetim sistemine kadar uzanmaktadır. Ana işletmeci olarak size sadece planlamadan anahtar teslimi tesisin devredilmesine kadar eşlik etmekle kalmıyoruz, aynı zamanda projenin tamamlanmasından sonra yetkin ve kapsamlı hizmet  desteğimizle de yanınızda oluyoruz.

Jungheinrich ile otomasyona dair daha fazla bilgi edininiz

3 adımda size özel otomasyon çözümü

Daha fazla bilgi edininiz

Content dijitalleşme & ağ bağlantısı (3)

Her şey tek elden

Yeni olan için çok deneyimli bir yönlendirici gereklidir.

Deneyimli ve açık görüşlü ortağınız olarak, deponuzun dijitalleştirilmesi ve ağa bağlanmasına dair tüm ana yetkileri bir çatı altında topluyoruz. Kişisel Jungheinrich yetkili ortağınız sizin için tüm grupları koordine eder ve her zaman kontrolü elinde tutar. Planlamadan “Anahtar teslimatına” ve bundan ötesine kadardır. Çünkü işletime aldıktan sonra da sizin hizmetinizdeyiz: Dünya çapında kendi bünyesindeki sıkı müşteri hizmetleri teknisyeni ağı ve tek elden kapsamlı servis ve desteği ile birlikte. Lider sistem sağlayıcısı olarak sizin için bütünsel depo sistemleri planlıyor, kuruyor, yönetiyor ve bununla her zaman geleceğe hazır kalmanızı sağlıyoruz. Tam bir orkestra şefi gibi prosesleri ve grupları inceliyor, anlıyor ve sürekli olarak ortak çalışmalarını optimize ediyoruz. Bunu yaparken akıllı Jungheinrich depo yönetim sistemi, dijital pals belirleyicisi olarak destek veriyor.

Content dijitalleşme & ağ bağlantısı 6

Pals belirleyici: Jungheinrich depo yönetim sistemi.

Tüm gruplar arasında verimli bağlantı yeri.

Sizin dijitalleştirilmiş ve ağ bağlantılı deponuzdaki pals belirleyici, Jungheinrich depo yönetim sistemidir. Branştan bağımsız, güvenilir yazılım deponuzu yönetir, kontrol ve optimize eder. Böylece sürdürülebilir şekilde verimli ve basit işlemler sağlar. Bu esnada güvenilirlik önemli bir kriterdir. Jungheinrich depo yönetim sistemi bu nedenle sürekli olarak geliştirilen, her zaman ileriye dönük uyumlu olan ve piyasa taleplerinizle güvenilir bir şekilde büyüyen olgunlaşmış bir platformdur. Modüler yapısı sayesinde mükemmel bir şekilde özelleştirilebilir ve böylece gelecekteki değişikliklere esnek bir şekilde uyarlanabilir. Çünkü bir orkestrada da orkestra şefi her zaman mükemmel bir uyum oluşmasını sağlar. Dünya çapında çok çeşitli sektörlerden 150'den fazla şirket şimdiden Jungheinrich depo yönetim sistemi ile depo süreçlerinin verimliliğinden faydalanmaktadır. Küçük ve orta büyüklükteki depoların dijital depo yönetimine kolay giriş için size ayrıca sahada test edilmiş ve standartlaştırılmış prosesler ile Jungheinrich depo yönetim sistemi serisi 2'yi sunuyoruz.

Jungheinrich depo yönetim sistemi hakkında daha fazla bilgi edinin

Jungheinrich depo yönetim sistemi deponuzda bu şekilde eşit tonu tutturur.

Content dijitalleşme & ağ (7)

Jungheinrich depo yönetim sistemi

Depo yönetim sistemi, bizim Jungheinrich depo yönetim sistemi dijitalleştirilmiş ve ağ bağlantılı depoların pals belirleyicisidir. Güvenilir yazılım, neyin nereye ve hangi miktarda ve kalitede depolanacağını güvenilir bir şekilde düzenler. Bu, ürün girişinden ürün çıkışına kadar tüm prosesleri oluşturur. Böylece akışların kolay ve verimli olmasını sağlar.

Yönetim prosesleri

Deponun orkestrasında Jungheinrich depo yönetim sistemi entegre edilmiş yönetim prosesleri ürün girişinden ürün çıkışına kadar en önemli rolü oynar. Bunlar,  sizin gereksinimlerinize en uygun şekilde uyarlanmış olarak depoyu bütünsel olarak yönetir, kontrol eder, optimize eder ve böylece kalıcı verimlilikte  kolay prosesler sağlar.

Ürün girişi

Bir depoda ürün girişine toplama, yeniden yükleme, kalite kontrol ve gerçek depolama gibi prosesler dahildir. Depo orkestrasının mükemmel uyumu için ürünlerin toplanmasında sadece Jungheinrich depo yönetim sistemi etkili olmakla kalmaz, ayrıca manüel tarayıcı, yazıcı, telsiz terminallerive mobil çalışma yerleri gibi gerekli donanım bileşenleri de katkıda bulunur.

Depo yönetimi

Bu Jungheinrich depo yönetim sistemi vasıtasıyla raflardan araçlara ve komple otomatikleştirilmiş sistemlere veya veri frekansı son cihazlarına kadar deponun tüm parçaları akıllıca birbirine bağlanır ve merkezi bir biçimde yönetilir. Ana işletmeci olarak Jungheinrich, birbirine uyarlanmış gruplardan oluşan kesintisiz entegre bir toplam çözüm sunar.

Ürün çıkışı

Depodaki ürün çıkışı alanına sipariş toplama, depodan alma, birleştirme, ambalajlama ve yükleme dahildir. Jungheinrich depo yönetim sistemi, tüm faaliyetlerin uyarlamasını mümkün kılar ve deponuzun donanımına bağlı olarak ilgili iş akışlarını mükemmel şekilde düzenler.

Content dijitalleşme & ağ

Süreçlerin kazanç sağlayacak şekilde ağa bağlanması ve mükemmel bir şekilde yönetilmesi.

Dijitalleşme ve ağ bağlantısı günümüzde dahi çoğu yaşam alanlarında sıradanlaşmıştır. İntralojistik alanında 60 yıldan fazla deneyime sahip olan bir uzman olarak, dijitalleşmenin ve ağ bağlantısının deponuzda önemli bir rol oynadığını biliyoruz. Otomasyon bu durumda bir anahtar teknoloji olacaktır. Bensheim şubemizin lojistik sistemleri yöneticisi Hermann Ammermann’ın bu konu hakkındaki yorumları.

Dikkat çeken ürünler

Yüksek raf için yeni EKX jenerasyonu.

 


Bizi Arayın

Lojistik Sistemleri

İrtibata geç

Başka sorularınız var mı?