Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage motorlar
Yenilikçi, etkin ve özel yapım

Motorlar

Bu alanın önde gelen üreticilerinden biri olarak sizin için de bireysel çözümler geliştiriyoruz.

Elektromobilite yalnızca forklift için değil

Elektrikli motor ve tahrik teknolojileri geliştirme merkezimizde, elektromobilite alanında gelişmiş projeler geliştiriyoruz. Bu alanda faklı üniversitelerle işbirliği içinde uygulamalı araştırmalarda da aktif olarak çalışıyoruz. Yaklaşık 300 çalışan ve yıllık 500.000 elektrikli motor ve elektrikli tahrik üretimi ile, ortak şirketlerimizle birlikte dünyanın en büyük elektrikli motor üreticilerinden biriyiz.

Her türlü elektrikli motor çeşitleri

Portföyümüz, çeşitli üreticilerin dişli pompa tahrikleri için pompa motorlar ve hidrolik motorlardan, aracı bir redüktör üzerinden kullanan cer motorlarını ve tahrik motorlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini içerir. Buna ek olarak Steer-by-wire direksiyonları için ya da direksiyon desteği olarak direksiyon motorları geliştiriyoruz. Bir sistem tedarikçisi olarak kontrol, gösterge, kablo demeti, kontaktör, redüktör, direksiyon ve tekerlek ile komple tahrik ünitelerini gerçekleştirebiliriz.

Senkron relüktans motorlu bir gelecek için uygun

Yeni geliştirmiş olduğumuz senkron relüktans motorlarda, senkron motorların yüksek performansı ve enerji tasarrufu, üç fazlı asimetrik motorların masraf ve bakım avantajları ile birleştirilmiştir. Yeni motor teknolojisi kullanılarak enerjinin yaklaşık %93’ü performansa dönüştürülür ve bu da enerji kayıplarını yarı yarıya azaltarak enerji tüketimini önemli ölçüde azaltır ve araç performansını önemli ölçüde artırır.

Başka sorularınız var mı?