Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage palet taşıma teknolojisi
Ölçüye göre malzeme akışı

Paletli Konveyör Sistemleri

Özel üretim intralojistik: Optimum bir palet taşıma teknolojisi, işletme içindeki malzeme akışında kalite, ekonomiklik ve güvenilirliği belirler. Jungheinrich mükemmel bir şekilde size ve taleplerinize uyan modüler konseptleri ve en yeni teknolojileri sunar. 

Depo konseptiniz için uygun çözümler

Deponuzun ne kadar verimli ve ekonomik çalıştırıldığı büyük ölçüde de taşıma teknolojisine bağlıdır. İster deponuzu optimize etmek isteyin ister yeni bir depo oluşturmak, Jungheinrich’te sizin amacınız için uygun çözüm bulunmaktadır. Palet taşıma teknolojimiz tam olarak gereksinimlerinize göre yapılandırılabilir. Sistemlerimizin modüler yapısı sayesinde malzeme akışını tam olarak taleplerinize ve yerinize göre tasarlayabilme imkanınız bulunmaktadır. 

Yüksek iş hacmi performansları

Palet taşıma teknolojimizin odak noktasında, deponuzun ekonomikliği ve üretkenliği bulunmaktadır. Bunu yaparken farklı bileşenler kullanılmaktadır. Makaralı, kayışlı veya zincirli konveyörler, kaydırma araçları, kaldırma ve döndürme masaları veya kayışlı kaldırma cihazları gibi. 0,45 m/sn’lik bir palet taşıma hızıyla deponuzda çok yüksek iş hacmi hızları elde edersiniz ve böylece malzeme akışınızı optimum bir şekilde harekette tutarsınız.

Esneklik ve konfor

Doğru palet taşıma teknolojisinin kullanımı Jungheinrich’te uzmanlarımızın yetkin danışmanlığının ve kapsamlı bilgi birikiminin sonucudur. Bunu, sizin için ideal olan sistemin mükemmel planlaması mümkün kılar. Avantajlarınız: Proses tarafından buna maksimum esneklik, ekonomiklik ve bakım rahatlığı dahildir.


Başka sorularınız var mı?