Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage projeler
Tam zamanında, esnek ve müşteriye özel destek

Projeler

Türüne, boyutlarına ve süresine bakılmaksızın projelerinizde size kısa süre içinde ve esnek bir şekilde destek veriyoruz. Sizlere projenizin tamamında mı, yoksa belirli bir kısmında mı eşlik edeceğimiz önemli değil. Önemli olan sizin ihtiyaçlarınız. 

Bugüne kadar önemli sayıda projeyi başarı ile tamamladık. Bunlara örneğin, kendi forklift projelerimizin yanı sıra Mitsubishi ve Caterpillar gibi harici müşteriler de örnek verilebilir. 

Teknik bilgi birikimimiz, kompakt tek kişilik projelerden, yarım yıllık projelere ve milyonluk bütçelere sahip, yaklaşık üç yıl devam eden projelerden edindiğimiz deneyime dayanmaktadır. Müşterilerimiz de münferit projeler gibi çok yönlü olabilmektedir: Geliştirmeye ve araştırmaya ek olarak aynı zamanda projelerinizdeki yetkilileri de koruyoruz.

Kanıtlanmış süreçler

Her zaman erişilebilir konumdayız - Odak noktamız güncel ihtiyaçlarınızdır. Ölçeklendirilmiş gelişim süreçlerimiz sizinle işbirliği içinde, yakın planlı bir geliştirme çalışması yapmamızı sağlar. Hayata geçirme, bize yüksek düzeyde sinerji veren, uygulamalı eş zamanlı mühendislik prensiplerine dayanmaktadır. 

Başka sorularınız var mı?