Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage EasyAcces
Kolay erişim kontrolü, etkin koruma

EasyAccess

Filo yönetim ürünümüz EasyAccess ile araç erişiminizi, evrensel bir anahtar olmadan doğrudan araç ekranı üzerinden kontrol edebilirsiniz. Bu, tüm filonuzu yetkisiz kullanıma karşı etkin bir şekilde korur.

EasyAcces, operasyonel maliyetlerinizi düşürmek ve depo güvenliğinizi artırmak için etkili bir yöntemdir. Gereksinimlerinize ve şirketinizin büyüklüğüne uygun olarak EasyAccess, diğer üreticilerin araçları için de üç farklı modelde mevcuttur.

Daha fazla güvenlik

EasyAcces tüm bu avantajları sunuyor

Yetkisin kullanıma karşı güvenilir koruma, EasyAccess. EasyAcces ile hangi çalışanlarınızın hangi araçlara erişebileceğini kontrol edebilirsiniz. Böylece deponuzun güvenliğini artırabilir ve aynı zamanda araç ve raflarda meydana gelebilecek işletim maliyetlerini azaltabilirsiniz.

Avantajlarınıza genel bakış:

  • Yetkisiz araç kullanımına karşı koruma
  • Artık üniversal bir araç anahtarına gerek yok
  • Doğrudan ilgili araç ekranı üzerinden araç erişim yönetimi
  • Son 10 girişin ekrandan çağrılması mümkün

Herkes için uygun çözümler

Sizin için en uygun EasyAccess varyantı ile tanışın

Farklı büyüklükteki işletmeler ve gereksinimler, esnek çözümler gerektirir. Bu nedenle EasyAccess’i size üç farklı şekilde sunuyoruz: EasyAccess Softkey, EasyAccess PinCode ve EasyAccess Transponder. Hangi çözümün sizin için daha iyi ve çözümün filonuza uygun olduğuna göre seçiminizi yapın.

EasyAccess Softkey

EasyAccess Softkey, araç ekranına bir erişim kodunun girilmesi ile çalışır. 10 farklı kod ayarlayabilirsiniz.

EasyAccess PinCode

Daha büyük forklift filoları için EasyAccess PinCode varyantı, ek bir PinCode alanı kullanılarak ayarlanabilen yüzlerce farklı erişim kodu sunar.

EasyAccess Transponder

Araçta transponder kartları zaten kullanılıyorsa EasyAccess Transponder varyantı bariz bir seçimdir. Ek bir transponder okuma alanının yardımıyla yüze kadar farklı transponder kullanılabilir. Bu varyant, diğer üreticilerin forkliftleri için bağımsız bir versiyon olarak da mevcuttur.

Başka sorularınız var mı?