Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage sistem tedarikçisi
Deponuz için akıllı intralojistik

Tecrübe sahibi bir sistem tedarikçisi

Kapsamlı süreç bilgisine dayanarak otomasyon seviyesinden bağımsız olarak sizin için özel olarak hazırlanmış lojistik sistemini geliştiriyoruz. Ve böylece sizinle birlikle, verimliliğinizi ve üretkenliğinizi yepyeni bir seviyeye taşımış oluyoruz.

Verimliliği ve üretkenliği sistematik olarak artırın

Akıllı intralojistiğin, insan, makine, yazılım ve bireysel depolama ortamları arasında kurulacak en iyi iletişimden doğduğunu biliyoruz. Küçük ya da orta ölçekli bir işletme ya da kompleks depo alanları ve yüksek otomasyon derecesine sahip uluslararası bir şirket olarak bu bilgiden siz de faydalanabilirsiniz. Çünkü verimlilik ve üretkenlik sistematik olarak ele alındığında ve tüm sisteme bir bütün olarak bakıldığında tamamen yeni potansiyeller ortaya çıkar. Bu anlamda doğru çözüm her zaman otomasyondadır. Deponuzdaki mal ya da malzeme akışını sizin için özel olarak uyarlıyoruz: manüel ya da tam otomatik sistemler; tam da sizin ihtiyacınız olduğu şekliyle.

Content sistem sağlayıcısı en iyi lojistik markası

En iyi lojistik markası

“En iyi lojistik markası” unvanını seçiminde Jungheinrich, oyucunun iyi niyetinin çok ötesine geçmiştir.

"Önemli olan sadece verimlilik değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik."

Birinci sınıf depo sistemi ortaklıktan doğar

Projenizi akıllı bir çözümün yanı sıra birinci sınıf servis ve destek için yetkili bir ortak ve sürdürülebilir konseptler ile taçlandırın. İlk malzeme akışı danışmanlığından lojistik planlamasına, projelendirilmesine ve tesisin hayata geçirilmesine kadar sizin yanınızdayız. Ana işletmeci olarak sizi, dahil olan tüm grupları koordine eden ve hiçbir şeyi hiçbir zaman gözden kaçırmayan kişisel bir danışmanla destekliyoruz. Projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasından sonra bile dünya çapındaki kendi müşteri hizmetleri teknisyenlerimizden oluşan yoğun iletişim ağı ile kapsamlı satış sonrası programımıza güvenebilir, bu sayede tesisinizin sürekli olarak başarıya giden yolda kalmasını ve geleceğinin garanti altına alınmasını sağlayabilirsiniz.

Her bölüm için kalite ve güvenilirlik

Jungheinrich dünya çapında, lojistik sistem alanında elde ettiği tecrübeye ve kapsamlı bir ürün portföyüne sahiptir. Transpaletlerden yüksek raf istifleyicisine, raf kumanda cihazından taşıma teknolojisine kadar. Çözümlerimizin kalitesini ve güvenilirliğini sağlamak amacıyla önemli intralojistik bileşenlerin üretimlerini ve ilgili servislerin sağlanmasını başkalarına bırakmayız. Bu, şirket hedeflerinize ulaşmada size güvenilir, uzun vadeli ve ödünsüz bir şekilde destek olmamızı sağlar.

"Otomasyon hareketlerinizi daha verimli hale getirir."

Otomasyon çözümleri - deponuz gibi size özel

Temponun giderek hızlandığı ve ürün hareketlerinin ritminin gittikçe daha hızlı değiştiği dijitalleştirilmiş bir dünyada, uyumlu bir depo koreografisi başarınız için önemlidir. Sizinle ortak bir şekilde sizin için doğru olan otomasyon derecesini ve otomasyon bileşenlerini buluyoruz. Bu yolda, faaliyete geçme ile ilgili ilk fikirden, depo genişletmeye ve servise kadar size bir otomasyon ortağı olarak adım adım eşlik ediyoruz.

3 adımda size özel otomasyon çözümü.

Daha fazla bilgi edininiz

Stage proje hizmetler

Daha fazla verimliliğe giden sistematik yol.

Başka sorularınız var mı?