Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Raf kumanda cihazı Yüksek raf deposu
En yüksek işlem performansına kadar hız ile

Raf kumanda cihazı Palet

Depolama ve depodan alma işlemleri sırasında yüksek hız ve kesinlik, otomatik palet depolarının en önemli iki ögesidir. Yalnızca sizin deponuz için optimum olarak ayarlanmış olan cihazlar maksimum alan kullanımında en yüksek işlem performansına ulaşabilir.

Otomatik palet deposusunda performansınızı artırın

Yüksek ürün hareketleri uygulamanız gerektiğinde hız ve verimlilik belirleyici faktörlerdir. Otomatik palet depolarının güçlü yönleri, çok vardiyalı işletimlerde (7/24 işletimlere kadar) ve/veya sınırlı alanlarda çok sayıda ürünün depolanmasında ve işlenmesinde ortaya çıkar. Raf sistemi, yazılımlar ve kullanılan bütün cihazlar birlikle mükemmel bir şekilde çalışmalıdır. Bu nedenle otomatik palet deponızın planlanması ve uygulanması, Jungheinrich gibi deneyimli uzmanlar tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yüksek düzeyde alan kullanımı

Otomatik palet depoları, montaj depolar ya da 45 m yüksekliğe sahip serbest silo depoları olarak kurulabilir. Bu sayede yüksek alan kullanım seviyelerine ulaşılabilir. Paletler, ızgaralı kutular ve bireysel taşıma sistemleri için depolama yerleri 7,5 ton yüke kadar çıkarılabilir. Tek derin, çift derin ve çoklu derin versiyonlarda bu depolar neredeyse her türlü mal için uygundur. Normal sıcaklık deposu olarak, sıcaklık kontollü depo olarak ya da -35 °C’ye kadar soğuk hava deposu olarak.

Ürün hareketleriniz hızlanıyor 

Özel yüksek hızlı raf kumanda cihazları otomatik palet deposunda ürünlerinizin depolanması ve depodan alınmasında hız sağlar. 7,5 tona kadar taşıma kapasitesiyle hem hızlı hem de hassastırlar - aynı zamanda maksimum enerji verimliliği sunarlar. Bu şekilde raf kumanda cihazları, otomatik palet deponuzdan optimumu çıkarırlar.

Ölçeklendirebilirlik dahil: viraj alma kabiliyetli raf kumanda cihazları

Geçide bağımlı raf kumanda cihazları sadece bir raf geçidinde hareket ederken, viraj dönebilen raf kumanda cihazları birden fazla geçitte görev alabilirler: Depo kapasitesinin tümü kullanılır. Daha fazla işlem performansı için depo sistemine daha fazla cihaz dahil edilebilir. Geçit değişim sistemi bu durumda kumanda cihazının hızlı ve güvenli bir şekilde çevrilmesini sağlar. Denetim elemanları, anklaşman merkezleri, güvenlik tertibatları ve bir ray değişimi için yardımcı cihazlara yönelik masraflar ortadan kalkar.

Otomatik palet deponuzun tek elden planlanır ve uygulanır

Sizin için önemli olan ister ürün girişi, ürün çıkışı, raf sistemleri, farklı istasyonlar veya taşıma tesisleri olsun: Sizinle öncesinde size özel nakliye yapılarınızı memnuniyetle analiz eder, proses akışlarınızın optimizasyonu için uygun çözümleri bulur ve sizinle birlikte otomatik palet deponuzun optimum kullanımını planlarız. 


Başka sorularınız var mı?