Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Content proje hizmetleri 1
Akıllı komple çözüme doğru adım adım

Proje servisleri

Sizin için uygun olan intralojistik çözümü bulun ve yıllara dayanan tecrübemizden ve proje servisimizden faydalanın. Mevcut olan sisteminizin analizinden ve optimizasyondan, tamamen yeni bir lojistik sisteme kadar yetkin bir ortak olarak daima yanınızdayız.

Doğru ortakla başarılı otomasyon süreci.

Birinci sınıf proje servisleri sayesinde projeniz emin ellerde

İntralojistiğinizin, pazarın yeni zorluklarına uyarlanmasını mı yoksa yeni müşterilere ulaşmak mı istiyorsunuz? Hedeflerinize ulaşmak için hangi parametreler belirleyici? Ve lojistik sisteminizin geleceği ne derece güven altında? Projenizde akıllı bir sistem çözümü elde etmek için yetkin bir ortak, birinci sınıf servis ve sürdürülebilir bir konsept belirleyin. İlk malzeme akışı danışmanlığından lojistik planlamasına, projelendirilmesine ve yeni tesisinizin hayata geçirilmesine kadar bu yolda size eşlik ediyoruz. Ana işletmeci olarak sizi, dahil olan tüm grupları koordine eden ve her zaman hiçbir şeyi gözden kaçırmayan kişisel bir danışmanla destekliyoruz. Projenin başarılı bir şekilde tamamlanmasından sonra bile kapsamlı müşteri hizmetleri teknisyenlerimizden oluşan yoğun iletişim ağı ile kapsamlı satış sonrası programımıza güvenebilir, bu sayede tesisinizin sürekli olarak başarıya giden yolda kalmasını sağlayabilirsiniz.

Planlamadan faaliyete geçişe kadar lojistik projeniz için uzmanlar

Her türlü lojistik zorluk için uygun bir çözüm vardır. Proje servisi, sizinle birlikte, sizin ihtiyaçlarınıza uygun bir lojistik sistem geliştirdiğimiz ve bunu stratejik düşüncelerinizin bir parçası olarak uyguladığımız anlamına gelir. Merkezi iletişim sorumluları olarak malzeme akışı analizi, proje planlaması, simülasyon, depo yönetimi, araç kontrolü, faaliyete geçme ve bakım alanlarındaki uzmanlardan oluşan bir ekip sizin yanınızda olacaktır. Proje yönetimi ekibi, tüm proje süresince size yol gösterir. Avantajınız: Proje sırasında, dâhil olan tüm grupları koordine eden ve hiçbir şeyi hiçbir zaman gözden kaçırmayan kişisel bir danışman her zaman yanınızda olur.

Proje yönetimi: Her şey birbirine bağlı

A’dan Z’ye kusursuz bir depo, kanıtlanmış bir proje yönetimi süreci neticesinde ortaya çıkar. Bu süre. Değişim isteğinizle bizimle yaptığınız ilk görüşme ile başlar. Gerçek analiz için malzeme akışı analizi ile, tüm ilgili sayılar, veriler ve gerçekler masaya yatırılır. Bu analizler, mevcut depo durumunu değiştirmek ve iyileştirmek için ve yeni depo sisteminizin kaba planını ortaya çıkarmak için öneriler sağlarlar. Sizin için en uygun intralojistik çözüm kararı, yüzde 80 oranından ekonomik faktörler üzerinden verilir. Ancak bu aşamadan sonar programın ince planlanmasına geçilir. Bu noktada bütün varsayımların ve beklentilerin eleştirel bir incelemesi gerçekleştirilir. Her şey uygun olduğunda yeni lojistik sisteminizi uygulamaya başlarız. Projeyi tamamladıktan sonra yeni deponun size teslim ederiz ve çalışanlarınızın yeni teknikler ve süreçlerle ilgili olarak eğitim almasını sağlarız. Daha sonra beklenmeyen problemlerin çıkması durumunda ekibimiz size tavsiyeler vermek için her zaman hazır bulunur. Çünkü bir proje servisini, fikir aşamasından başlayarak başarılı bir işletmenin hayata geçirilmesine kadar kapsamlı bir hizmetler bütünü olarak görüyoruz.

Proje servisimiz hakkında daha fazla bilgi edinin:

Başka sorularınız var mı?