Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Eppendorf
Net yapı için warehouseNAVIGATION

Eppendorf Zentrifugen GmbH, Leipzig'deki yeni tesisinin inşası ile daha verimli süreçler ve temel yetkinliklerine odaklanarak modern bir üretim tesisinin yolunu açıyor.

Leipzig'de bulunan Eppendorf Zentrifugen için modern üretim tesisi, depoda daha fazla verimlilik sağlar ve gereksiz arama süreçlerini ortadan kaldırır.

Eppendorf Zentrifugen GmbH, Leipzig'deki yeni tesisinin inşası ile daha verimli süreçlere ve temel yetkinliklere odaklanan modern bir üretim tesisinin yolunu açıyor.

Eppendorfer Zentrifugen GmbH, dünya çapındaki laboratuvarlarda kullanılmak üzere sistemler geliştiren ve üreten bir yaşam bilimi şirketidir.

Artık gereksiz arama süreçleri yok

Leipzig'de kurulan 5.340 metrekarelik bir üretim ve 2.200 metrekarelik bir lojistik alanına sahip modern üretim tesisi, Eppendorfer Zentrifugen GmbH firmasının süreçlerini verimli hale getirmesini ve temel yetkinliklerine, CNC teknolojisine, son montaja ve soğutma teknolojisine odaklanmasını sağladı.

Jungheinrich'in intralojistik konsepti, müşterinin mallardan mal tedarikine kadar tüm süreçleri merkezi olarak yönetmesini ve kontrol etmesini sağlar.

4.200 depolama yerine sahip, 15.5 metre yüksekliğinde olan sırt sırta yüksek raf sistemine ve ayrıca 5.848 depo alanlı küçük parça deposuna bir Reach Truck ve dar koridor aracı ile hizmet verilir.

André Hofmann
Lojistik Müdürü

"Jungheinrich'in intralojistik çözümü, depodaki karlılığı ve süreç güvenilirliğini arttırdı ve gereksiz arama işleri böylece geçmişte kaldı."

Süreç güvenilirliği sürdürülebilir şekilde arttırıldı

Ara katman yazılımı ile Jungheinrich depo yönetim sistemi, Jungheinrich lojistik arayüzü ve yardım sistemi warehouseNAVIGATION (depo navigasyonu), depodaki maliyet etkinliğini ve süreç güvenirliğini sürdürülebilir bir şekilde arttırmıştır. Depolama konumlarına göre rotayı optimize ederek, çok büyük bir zaman tasarrufu sağlanır ve gereksiz arama süreçleri geçmişte kalır.

Depodaki iki aşamalı nakliye prosedürü, tamamen Jungheinrich WMS tarafından yönetilmektedir. Gelen mallar, Reach Truck ile transfer istasyonuna götürülmeden önce hemen taranır ve kaydedilir.

Bu şekilde dar koridordaki depo konumları tam olarak yönetilir ve warehouseNAVIGATION sayesinde yarı otomatik olarak yaklaşılır.

Yerde bulunan transponderler sayesinde yüksek raf istifleyici, mevcut konumunu algılar. Yaklaşılacak pozisyon daha sonra radyo veri terminali aracılığıyla iletilir.

Düzenli yapı sayesinde şeffaf süreçler

Jungheinrich WMS'nin warehouseNAVIGATION ile birlikte oluşturduğu düzenli yapı sayesinde, daha fazla karlılık, daha fazla işlem güvenirliği ve daha fazla şeffaflık sağlanırken aynı zamanda birleşik mal akışlarının bir demetlenmesini de sağlar. 

Sonuç olarak Eppendorfer Zentrifugen GmbH, gereksiz arama süreçlerinin son bulmasıyla birlikte zaman ve mali açıdan büyük ölçüde tasarruf sağlanmış olmakla birlikte, yapmış olduğu yatırımdan oldukça memnun kalmıştır.

Başka sorularınız var mı?