Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Gasser
Manuel deponun dijitalleştirilmesi

Depo Yönetim Sistemi ile saat gibi çalışan operasyonlar

Gasser GmbH, 1989 yılında dökümhaneler için bir servis sağlayıcısı olarak kurulmuştur ve döküm parçalarının geliştirilmesi, kalite kontrolü ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Gasser, temel olarak Pfaffenhofen ve Steyr'deki tesislerinde araç yapımı alanında faaliyet göstermektedir. 

Yüksek kaliteyi kolay ve hızlı bir şekilde uygulamak

Gasser, 3000 depolama alanına sahip Steyr deposu için bir Depo Yönetim Sistemi (WMS) önermemizi istediğinde, depo operasyonları için kalite ve hassasiyet aramaktaydı. Biz de süreçleri sürekli olarak optimize etmeye ve verimliliği arttırmaya odaklandık. Şirket, depo hizmetlerinin faturalandırılması konusunda temel oluşturması için stok ve nitel değerlendirmenin hassas bir şekilde gözden geçirilmesini talep etti. Biz de, daha yüksek oranda süreç güvenirliği, depolama alanı düzeyinde adet hassasiyetli stok yönetimi, gelişmiş düzeyde izlenebilirlik ve daha az stok tutarsızlığı konusunda hızlı ve kolay çözümler sağlamaya çalıştık.

Konrad Gasser
Gasser GmbH, Steyr, Avusturya Direktörü

"Jungheinrich'te -tıpkı bizim gibi- mümkün olan en iyi kaliteyi temsil eden bir temasımız var."

Gerçek zamanlı hatasız depo yönetimi 

Gasser GmbH, depo optimizasyonu ve modernizasyonu için tüm gereklilikleri yerine getirmek üzere WMS 2 Serisi yazılımımızı tercih etti. El terminalleri, WMS tarafından sunulan optimizasyon potansiyeline tam olarak ulaşmasını sağlar. Tüm bunlara ek olarak depo alanları için etiketleme işlemlerini de üstlendik. Bu akıllı genel çözüm güvenilir, şeffaf ve verimli depo yönetimi ile stok hareketlerinin ve depolamadaki sürecin ölçümünü sağlamaktadır.

Olağanüstü işler için en iyi ekipmanlar

Gasser GbmH Direktörü Konrad Gasser: "Yazılım desteği ile depo yönetimimizin daha hızlı ve ve daha kolay bir şekle ulaşacağı ortaya çıkınca, hızlıca Jungheinrich'in çözümünde karar kıldık. Bizim için en uygun çözüm, cazip fiyatlı, kısa sürede uygulanan ve bireysel gereksinimlerimizi karşılayabilen WMS 2 Serisi olmuştur."

Başka sorularınız var mı?