Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Henkel
Üç Koridorlu Drive-In Deposunda Jungheinrich WMS

Henkel bünyesinde kullanılan Depo Yönetim Sistemimiz

Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Pritt gibi tanınmış markaları portföyünde bulunduran, Rusya’da pazar lideri konumundaki deterjan üreticisidir. Kısa sevkiyat rotaları ile daha fazla sürdürülebilirlik elde etmek için kış aylarında, Rusya'nın Perm şehrinde bir dağıtım merkezi inşa edilmiştir.

Rusya Henkel'deki depo ve üretim, haftanın yedi günü 24 saat hizmet vermektedir. Rusya'nın Perm şehrinde lojistik süreçlerini optimize etmek için yaklaşık 20.000 palet kapasiteli yüksek raflı bir depo inşa edilmiştir. Üretim alanına fiziksel yakınlığı ve teslimat yollarının verimliliğinin artması nedeniyle, çözüm aynı zamanda CO2 emisyonlarında da düşüş sağlar. Projenin gerçekleşmesi sırasında ortaya çıkan en ciddi sorunlardan biri Rusya'nın kış koşullarıydı. Tüm son teslim tarihlerine uymak için projenin çok hassas bir şekilde planlanması gerekti.

Alexey Shilo
Henkel Rusya Çarşaf & Ev Bakım, Lojistik Bölüm Başkanı

"Görev ne kadar zor olursa olsun, Jungheinrich ile işbirliğinin özellikleri, mükemmel yönetim ve yaratıcı çözümlerdir."

Jungheinrich Depo Yönetim Sistemine sahip üç koridorlu  Drive-In depoları 

12.500 metrekarelik lojistik merkezinin kalbini, yaklaşık 20.000 palet kapasiteli, 26 metre depolama yüksekliğine ve 10 depolama seviyesine sahip 3 koridorlu drive-in deposu oluşturmaktadır.
24 saat üretimi ve depolamayı sağlamak için , depo yönetimine yönelik WMS'imiz tanıtıldı. Sistem depoda hem manuel hem de otomatik aktiviteleri yönetir. WMS'mizin tanıtımı, toplama istasyonunun dinamik yönetiminin ve müşterilerin gereksinimlerine mümkün olduğunca yakın bir şekilde uyarlanan bir ikmal sürecinin mümkün olması anlamına geliyordu.
Lojistik süreçlerin optimizasyonunun sağlanmasıyla teslimat yolları birkaç yüz bin kilometre kadar kısaltılmış ve CO2 emisyonu yılda 366 ton azaltılmıştır.

Görevler ne kadar zorlu olursa olsun, yaratıcı çözümler 

"Bizim için önemli olan seçim kriterlerinden biri, ortağımızın Henkel'in zorlu gereksinimlerini karşılamak için olabildiğince esnek olmasıydı. Bu kriter, en yüksek güvenlik standartlarını karşılamayı ve sıkı proje teslim tarihlerine uymayı da içerir. Buna ek olarak, finansal yönü de uygun bir seviyede tutulmalıdır", diyor Perm Henkel Lojistik Başkanı Alexey Shilo ve ekliyor: "Jungheinrich, zor hatta imkansız koşullar altında çalışan güçlü bir ekiptir.  Mükemmel yönetim, projenin bir bütün olarak koordinasyonu, proje sürelerine sıkı sıkıya uyum ve en zor görevler için bile yaratıcı çözümler Jungheinrich ile çalışırken alışıldık bir durumdur."

Başka sorularınız var mı?