Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Internorm
Internorm için bütünsel depo planlaması

Daha fazla depolama kapasitesi için yeni Jungheinrich raf sistemi

Özel üretim raf sistemi, Damme'de bulunan Internorm'un yüksek kaliteli plastik ürünleri için yaklaşık 4.000 paletlik genişleme sağlamaktadır.

Damme (Doğu Vestfalya) merkezli Internorm şirketi için, paletlerin ve küçük parçaların depolanmasını sağlamak amacıyla 4000 paletlik ek kapasite sağlayan özel üretim bir raf sistemi ile yeni bir depo inşa ettik.

Internorm 1987'den beri yüksek kaliteli sentetik ürünler üretmektedir. Ürün portföyü rulo ve rulo kaplamalardan poliüretan plastiklere, kalıplanmış parçalara ve enjeksiyonla kalıplanmış ürünlere kadar uzanmaktadır. 

Üretim ve depo birbirinden ayrıştırıldı

Şirketin istikrarlı büyümesi, üretimi depodan ayırmayı ve tamamen yeni 4.200 metrekarelik bir depoya yatırım yapmayı gerekli kıldı.

Plastik ürünlerin depolanması aynı zamanda yangına karşı korumanın da arttırılmasını gerektiriyordu. Ayrıca, küçük parçaların depolanmasının yanı sıra, Euro paletler, uzunlamasına ürünler ve ızgara kutuların da depolanması hesaba katılmalıydı.

Jungheinrich’in verdiği kapsamlı danışmanlık sayesinde, geniş koridorlu sırt sırta raf sistemi ile konsol kollu raf sisteminin kombinasyonundan oluşan bir çözüm üzerine karar kılındı.

Thorsten Trumme
Damme'da bulunan Internorm'un Lojistik Müdürü

"Jungheinrich'in kapsamlı danışmanlık ve profesyonel işbirliği sunması, partnerlik seçimimizde en önemli kriterdi."

Jungheinrich'in bütünsel planlaması

İntralojistikte raf sistemleri alanında lider bir tedarikçi olan Jungheinrich, yeni deponun yapımını bütünsel bir şekilde tasarladı ve planladı. Jungheinrich en başından itibaren depoyu analiz etmek, planlamak ve daha sonra inşa etmek için Internorm ile ortaklaşa çalıştı.

Kapsamlı gereksinim ve malzeme akışı analizi, firmaya özel, mükemmel uyumlu bir raf sistemi ile sonuçlandı.

Internorm için mükemmel uyumlu raf sistemi

Jungheinrich'in yeni depolama sistemi 3.000 metrekarelik bir zemin üzerine inşa edildi ve 4.200 metrekarelik bir depolama alanını oluşturarak, depolama kapasitesinin yaklaşık 4.000 palet civarında genişlemesini sağladı.

Geniş koridorlu sırt sırta raf sistemi ile konsol kollu raf sisteminden oluşan özel üretim depolama sistemi, tüm ürünlerin verimli bir şekilde depolanmasını ve sipariş toplama işlemlerinin sorunsuz şekilde gerçekleşmesini garanti eder.

Tüm bunlara ek olarak Internorm, dört tekerlekli elektrikli direksiyon sistemi sayesinde 8 metreye kadar uzunluğa sahip ürünleri dar bir alanda taşıyabilen Jungheinrich ETV Q Reach Truck tercih etmiştir.

Nihai sonuç etkileyici, daha fazla esneklik ve depolama kapasitesi sağlayan özel yapım bir raf sistemi.

Başka sorularınız var mı?