Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Migros-Verteilbetrieb Neuendorf AG
Büyük bir şirket için depo alanı

Migros MVN'de her şey, forkliftlerimiz ve raf sistemlerimiz üzerine kurulmuştur.

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG, Migros Grubu'nun tamamına gıda dışı ve dondurulmuş ürünler sunmaktadır. Forklift ve raf sistemlerimiz yeni gıda dışı depolarında sorunsuz operasyonlar sağlamaktadır.

Migros – boyut epitomu

Migros, İsviçre'deki en büyük perakende firmasıdır ve Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG (MVN), bu grubun bir parçasıdır. Gıda dışı ve dondurulmuş ürünlerin lojistiği için Migros Grubu'nun lider yeterlilik merkezidir. Sunulan servisler, dağıtımın dışında montaj ve sipariş toplama için depolamayı da kapsamaktadır. 2016 rakamlarına göre MVN, tek başına yılda 2.350.000'den fazla palet işletmekte ve günde dışa açılan azami ürün miktarı 13.200 paletin üzerinde.

Grubun tamamına tedarik sağlayan bir depo

Bu lojistik zincirindeki en önemli bağlantı, ikmal depolama yeri ile sipariş toplama için yeni açılan gıda dışı depo. Beş seviyede yaklaşık 40.000 palet için alan sağlanmaktadır. Buradaki gereklilik şirketler grubu içindeki tüm müşterilere günlük ve kapsamlı tedarik sağlanmasıdır. Bu nedenle Migros MVN, eksiksiz çözüm önerebilecek bir sağlayıcı aramaktaydı ve sonuç olarak Jungheinrich'te karar kıldı. Depoda yararlanılabilecek danışmanlık, planlama ve montaj dahil olmak üzere tüm forklift ve raf sistemleri portföyümüzü sipariş ettiler ve ayrıca servis ve bakım için de Jungheinrich satış sonrası servisini tercih ediyorlar. 

Verimliliğin anahtarı

Yeni raf sistemi tamamen palet raflarımızdan oluşmakta. Müşteriler kalite, güvenlik, evrensel kullanım seçenekleri ve deneyimden etkilenirler. 30 yılı aşkın bir süredir palet raflarımız, sayısız uygulamalarda kanıtlanmıştır. Taşmalı Euro paletler olarak, 1000 kilogramlık bir palet yükünü taşımaktadırlar. Palet rafların statikleri EN 15512 olacak şekilde Avrupa standartlarına uygunluk göstermekte ve diğer alanlarda da geçerli tüm EN standartlarını karşılamaktadırlar. MVN deposunda uzmanlarımız tarafından 600 ton çelik raf inşa edilmiştir ve aynı zamanda modern forklift araçlarımız ile kusursuz bir şekilde koordine edilmişlerdir.

Başka sorularınız var mı?