Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Raflar (1)
Jungheinrich’in raf sistemleri

Depodaki taşıyıcı güç, bilgi ve çelikten yapılır.

Optimum bir şekilde planlanmış bir raf, deponuzun omurgasıdır. Bir kez kuruldu mu sadece yük taşımakla kalmaz ayrıca değişikliklere de ayak uydurmalıdır. Bu nedenle geleceğe yönelik bir planlama en önemlisidir.

Jungheinrich'te 60 yıldan bu yana şirket içi gelişmelere, bireysel çözümlere ve en yüksek kaliteye güveniyoruz. Paletlerin, haznelerin, tablaların, kartonların ve ayrıca uzun malların depolanması için geniş bir portföy ile, her şeyin yerli yerinde ve her zaman erişilebilir durumda olmasını sağlıyoruz. Tüm dünyadaki ve farklı branşlardaki müşteriler, başarıya başarı katmak için sistemlerimize güveniyor.

Stage depo rafları + depolama tesisi
60 yıllık raflar logo

Content Raflar

En iyi şekilde kurulmuştur.Planlamadan After Sales’e kadar.

Deponuzun kendisini aşması için sağlam bir temele ihtiyacı vardır. Bunu eşsiz yaklaşımımız sağlamaktadır. Jungheinrich palet rafımızda ürün geliştiriciler ve istatistikçiler, kurulacak sisteme olan talepleri belirler ve teknik düzenlemeyi gerçekleştirir. Sizin yerinizde yapılan planlama ve projelendirme bu durumda özel çözüm olmaktadır. Bir ikincisi olmayan çözüm. İsterseniz size sonrasında da yıllık bakım ile eşlik ederiz. Bu sayede her şeyi tek uzman elinden elde edersiniz.

Derinlemesine kontrol.

Çok sayıda şirket içi ve bağımsız test yöntemiyle her Jungheinrich palet rafı taşıma kapasitesini kanıtlamalıdır. Üretimlerdeki kendi bünyesindeki kontrol yerleri vasıtasıyla hep aynı düzeyde yüksek kalite sağlıyoruz.

Tek elden sistem yeterliliği Tek bir elden tam bir depo planlaması.

Bütünsel depo planlaması temel yetkinlik alanımızdır. Bütünsel depo planlaması yalnızca rafları değil, aynı zamanda raf kumanda cihazlarını ve dolayısıyla buna uygun depo yazılımını da içerir. Sonuç her zaman en son standartlarda çalışan mükemmel şekilde koordine, genişletilebilir bir intralojistik sistemdir.



Gelecekteki rafınız için temeli şimdi atın!

Content Raflar (1)


Gelecek için uygun bir raf sistemi, ortaklık üzerine kurulmuştur.

Bir depo her gün planlanmaz. Bu nedenle ileri görüşlü olan ve temel çalışmaları yapmayı seven insanlar gereklidir. Bu gün dahi bazı depolarda mükemmel iş çıkaran ilk rafımız “Hubertus”’un geliştiricileri gibi. Günümüzün Jungheinrich uzmanları daha farklı bir şey yapmıyor: İlk fikirden gerçekleştirmeye kadar hep yanınızdalar. İşleminizi analiz ediyor ve bunu baz alarak statik ve ekonomik açıdan kabul edilir bir raf konsepti geliştiriyorlar. Dünyada bir ikincisi olmayan konseptiniz. Uygulama esnasında uygulama yerinde bulunurlar ve kalite yönergelerinin tam olarak uygulanmasını dikkat ederler.

Portrait Marco Harder
Marco Harder
Leiter Technik & Produktentwicklung

„Jungheinrich setzt auf Selbstverpflichtung, auch über die gesetzlichen Normen hinaus.“

Marco Harder’e 6 soru (Teknik & ürün geliştirme müdürü)

Dünya çapındaki mümkün kılıcılar.

Content Raflar (2)

1 Satair/Singapur

Bu segmentin önde gelen şirketlerinden birinde hava ve uzaycılık için yeni yedek parça deposu inşası. Burada hareket ettirilebilir uzun mal depoları, zemin rafları ve palet depolarından oluşan karmaşık bir raf sistemi oluşturulmuştur.

2 Universal Services/Moskova

Uzun yıllık bir müşteri ve lojistik branşında büyük bir oyuncu için yeni bir derin dondurucu deposunun oluşturulması. Burada Shuttle sistemlerine sahip bir kompak depo kullanılmıştır.

3 Grifols/İrlanda

Dünya çapında çalışan ilaç sanayisi işletmesi, 90’dan fazla ülkede yenilikçi ürünler geliştiriyor ve piyasaya sunuyor. Yeni depoda manüel ve otomatik depo alanlarını birleştirdik.

Bochum Opel’de yakın geçmişte / Almanya

Otomobil devi Avrupa’daki en büyük lojistik konumunu açıyor. En son teknoloji ürün dağıtım merkezinde 19 kilometreyi aşkın raf sistemi kurulmuştur.


Content Raflar (3) Denenmiş kalite standartlarımız ile sorumluluk sahibiyiz.

Raf çözümünüz ilerlemiyor olduğunda bile deponuzda sürekli olarak kalite ve güvenlik sağlamak için uğraşırız. Talep üzerine sertifikalı 120 müfettişimizden biri, DIN EN 15635 uyarınca Yıllık olarak düzenli denetimler gerçekleştirir. Denetim sırasından bir şeylerin eksik olduğu tespit edilirse, müfettişlerimizden derhal orijinal yedek parça siparişi yapabilirsiniz. Bu değerli zamandan tasarruf yapmanızı sağlar.


Content Raflar (4)

Her branş içindepoda eşsiz çözümler.

İntralojistik dünyası gittikçe daha karmaşıklaşıyor. Bizim buna yönelik cevabımız, branşa özel çözümler.
Jungheinrich’te her talep için sadece bir geniş ürün yelpazesi bulmazsınız. Ayrıca, pazarınızda köklü bir bilgi birikimine sahip olan ve kişiye özel konseptler geliştiren sektör uzmanlarıyla da tanışırsınız. Böylece verimliliği ve üretkenliği artırır ve her zaman rakiplerinizin bir raf uzunluğu kadar önünde olursunuz.

Bizi Arayın

Lojistik Sistemleri

İrtibata geç

Başka sorularınız var mı?