Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage otomatik palet deposu
Küçük parçaların verimli depolanması

Otomatik küçük parça deposu

Otomatik küçük parça deposunda (AKL) optimum enerji verimliliği ile hız ve hassasiyet, verimliliği belirleyen unsurlardır. Raf sistemi, yazılım, bağlı taşıyıcı araç ve tesisin kalbi olarak raf kumanda cihazı, mükemmel bir etkileşim sunar. 

Küçük parçaların sistemle verimli bir şekilde depolanması

Jungheinrich otomatik küçük parça deposu (AKL) ve raf kumanda cihazımızla birlikte, tesisin tam kalbinde optimum performansa erişebilirsiniz: kısa erişim saatleri, yüksek iş hacmi, optimum alan kullanımı. Bu sayede AKL’niz, gereksinimlerinize özel olarak tasarlanabilir. Bu sistem, küçük parçaların haznelerde, karton kutularda veya tepsilerde oldukça dinamik ve yerden tasarruf edilecek şekilde depolanması için sistematik olarak yer sağlar. Sistem tasarımı bu bağlamda tek katmanlı ya da çok katmanlı uygulamalarda, ek parça, sipariş toplama ve tampon depo deposu ya da dağıtım deposu olarak gerçekleştirilir.

Maksimum performans için hız

Jungheinrich’in otomatik küçük parça deposu, 25 metreye kadar olan alan yüksekliğinin tamamını kullanır. Ürünleriniz isteğe bağlı olarak bu açılı desteklerde ya da raflarda depolanabilir ya da boşaltılabilir. Depolama ya da depodan alma işlemlerinde hız sağlamak için raf kumanda cihazlarımız ve 6 m/s sürüş hızı ve 5,3 m/s ivme sağlayabilir. Akıllı yüksek performanslı cihazlar, tüm performanslarını çok vardiyalı işletimlerde (7/24) kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Tamamen otomatik ve kesinlikle güvenilir.

Gereksinimleriniz için en iyi çözüm 

Otomatik küçük parça deposu (AKL) ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmıştır. Çok sayıda faktöre bağlı olarak çok çeşitli görevlere çözümler getiriyoruz. İhtiyaçlarınıza en uygun çözümü bulmak için ürünlerinizi, nakliye yapılarınızı, süreç akışlarınızı ortak bir şekilde analiz ediyor ve ihtiyacınız olan uygun depo konsepti üzerinde çalışıyoruz.

Yeni nesil raf kumanda cihazı 

Akıllı raf kumanda cihazlarımız, otomatik küçük parça depolarında (AKL) maksimum performansın yanı sıra maksimum hız ve hassasiyet sağlar. Tutarlı hafif tasarımı ve dar yanaşma ölçülerine sahip yenilikçi yapısı sayesinde mevcut hacim en uygun şekilde kullanılabilir. Biriken frenleme enerjisi, SuperCaps olarak adlandırılan cihazda depolanır ve müteakip hızlanma işlemleri için tahrik sistemine geri gönderilir. Modüler tasarım konsepti ayrıca tesisin, bireysel depo gereksinimlerinize esnek bir şekilde adapte edilmesini sağlar.


Başka sorularınız var mı?