Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage otomatik palet deposu

Otomatik küçük parça deposu

Otomatik küçük parça deposunda (AKL) optimum enerji verimliliği ile hız ve hassasiyet, verimliliği belirleyen unsurlardır. Raf sistemi, yazılım, bağlı taşıyıcı araç ve tesisin kalbi olarak raf kumanda cihazı, mükemmel bir etkileşim sunar. 

Yüksek işlem performansı ve optimum ala kullanımı ile taleplere karşılık veren çözümler

Küçük parçaların etkin bir şekilde depolanması, bu işlemle ilgili olan süreçler ve bunun sonucunda ortaya çıkan performans göstergeleri kadar iyidir. Kısa erişim süreleri, yüksek iş hacmi, optimum alan kullanımı ve her bir ürüne doğrudan erişim gerekli mi? Otomatik küçük parça deposu (AKL), küçük parçaların haznelerde, karton kutularda ya da tepsilerde, yerden tasarruf sağlanılarak depolanması amacıyla tasarlanmıştır. Ürünleriniz bu sistemde, açılı desteklerde ya da raflarda, 25 metreye kadar uzanan tavan yüksekliği tamamen kullanılarak saklanır. Bu durumda taşıma kapasitesi 300 kilograma kadardır. 

Geniş bir uygulama portföyü için otomatik küçük parça deposu

AKL’lerde küçük parça depolama sizin için, yedek parça deposu, sipariş toplama deposu ve tampon deposu, dağıtım deposu ya da dağıtım merkezleri gibi çok farklı alanlarda ihtiyacınız olan tek çeşit ya da çok çeşitli uygulamalarda yardımcınız olur. AKL bu anlamda hem normal sıcaklıklarda işletim sağlayabilir, hem de -30°’ye kadar soğuk hava deposu olarak kullanılabilir.

Gereksinimleriniz için en iyi çözüm 

Otomatik küçük parça deposu (AKL) ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanmıştır. Çok sayıda faktöre bağlı olarak çok çeşitli görevlere çözümler getiriyoruz. İhtiyaçlarınıza en uygun çözümü bulmak için ürünlerinizi, nakliye yapılarınızı, süreç akışlarınızı ortak bir şekilde analiz ediyor ve ihtiyacınız olan uygun depo konsepti üzerinde çalışıyoruz.

Yeni nesil raf kumanda cihazı 

Akıllı raf kumanda cihazlarımız, otomatik küçük parça depolarında (AKL) maksimum performansın yanı sıra maksimum hız ve hassasiyet sağlar. Tutarlı hafif tasarımı ve dar yanaşma ölçülerine sahip yenilikçi yapısı sayesinde mevcut hacim en uygun şekilde kullanılabilir. Biriken frenleme enerjisi, SuperCaps olarak adlandırılan cihazda depolanır ve müteakip hızlanma işlemleri için tahrik sistemine geri gönderilir. Modüler tasarım konsepti ayrıca tesisin, bireysel depo gereksinimlerinize esnek bir şekilde adapte edilmesini sağlar.

Başka sorularınız var mı?