Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage otomatik sürücüsüz makine sistemleri
Güvenli ve etkin nakliye süreçleri

Otomatik Yönlendirmeli Araç Sistemleri

Otomatik araç çözümleri ve tam otomatik nakliyeler, otomatik yönlendirmeli araç sistemlerimizin (AGV) odak noktasındadır. Akıllı otomasyon bileşenleri sayesinde denenmiş standart araçları otomatikleştirebilir ve taleplerinize göre uyarlayabiliriz. 

Otomasyonlu yüksek raf istifleyicilerimiz günde 24 h verimli ve güvenli hizmet sağlar - üzerinde düşünülmüş bir genel sisteme mükemmel dahil edilmiş olarak. 

Otomatik sürücüsüz taşıma araçları (FTF) her nakliye görevini güvenli ve verimli bir şekilde çözer - akıllı yazılım ile kumanda edilerek. 

Otomatik yönlendirmeli araç sistemleri: Depo içi lojistiğinizi başarılı bir şekilde otomatikleştirin

Sizin için en doğru AGV: Stand-alone veya sistem çözümü şeklinde

Üretim ve çalışma ortamınız için ihtiyaç duyduğunuz bireysel talepleriniz yönü belirler: Otomatik yönlendirmeli araç sistemlerimiz (AGV) bu durumda ilk etapta güvenli ve verimli nakliye süreçlerini garanti eder. AGV'lerimizle, 2.5 ton ağırlığında yükler önceden belirlenmiş olan istasyonlara otomatik olarak ve güvenli bir şekilde taşınabilir - hem de lazer navigasyon sayesinde milimetre hassasiyetinde. Size AGV'yi tam ihtiyacınız olan şekilde sunuyoruz: hem ürün yönetim sisteminizle hem de Stand-alone (bağımsız) çözümü ile bağlantılı olarak. Bu otomatik yönlendirmeli araç çözümü özel olarak sizin ortamınıza uyarlanır - ister yüksek hızlı kapıların kontrolü, ister konveyör sistemlerinde yük değişimi veya yük asansörü aracılığıyla seviye değişiklikleri olsun: AGV'ler görevlerini güvenilir bir şekilde gerçekleştirir. AGV’lerimizi sorunsuzca üretim ortamınıza entegre edebilir ve tehlikesiz bir şekilde karma işletiminde kullanabilirsiniz.

Seri cihazları temel alan otomatik yönlendirmeli araç sistemleri

Otomatik yönlendirmeli araç çözümlerimizde tamamlanmış, yenilikçi teknoloji ve ayrıca uzun yılların deneyimi birleşmektedir. Size uygun AGV'yi bulmak için önce sizinle birlikte bireysel ulaşım yapılarınızı analiz ederiz, süreç akışlarınızı optimize etmek için uygun çözümleri buluruz ve sizinle birlikte en uygun AGV kullanımını planlarız. Hedef: Özellikle standartlaştırılmış rutin görevlerde, zamandan ve masraftan tasarruf ve ayrıca belirgin oranda daha az nakliye hasarı. Bir otomatik yönlendirmeli araç sistemi kullanıldığında, verimli ve süreç güvenceli nakliye akışlarından ve ayrıca kaynaklarınızın en uygun şekilde kullanılmasından faydalanırsınız. Kendimizin geliştirmiş olduğuı ödüllü Jungheinrich lojistik arabirimimiz üzerinden, AGV'nizi ERP sisteminize kolayca ve zahmetsizce bağlayabiliriz. Lojistik sistemleri servisimizi 7/24 sunuyoruz. Uzaktan erişim vasıtasıyla bu durumda hızlı bir destek mümkündür. Bu şekilde her zaman için güçlü ve sorunsuz bir kullanım sağlıyoruz.

Yüksek depolar için otomatik yüksek raf istifleyicileri

Otomatik yüksek raf depoları, depo teknolojisinde özel bir zorluk kategorisine sahiptir. Buradaki genel sistem bir veya daha fazla otomatik yüksek raf istifleyicisi, bir raf sistemi, alan erişim kontrollü bir güvenlik çiti ve ayrıca depo kontrol sisteminden (WCS) oluşmaktadır. Buna örneğin taşıma araçları veya diğer AGV'ler gibi besleyen sistemler eklenir. Zemindeki çok frekanslı kılavuz teller ve transponderler koridorda verimli yönlenmeyi sağlar. Standart paletlerin taşınmasına ek olarak, otomatik yüksek raf istifleyicileri tamamen farklı periferik alanları kontrol edebilir, örneğin bakım alanının kapısını. 7/24 kullanım için otomatik yüksek raf istifleyicilerinin güç kaynağını raftaki akım rayları aracılığıyla gerçekleştirmek mümkündür. AGV’yi seçerseniz, yüksek kullanılabilirliğe sahip bir sistem seçersiniz. Ve herhangi bir sorun olması durumunda ya mahalinde kişisel olarak ya da uzaktan erişim yoluyla sizi servisimiz ile  destekleriz.

Başka sorularınız var mı?