Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage hazne taşıma teknolojisi
Akıllı modüler prensip

Kolili/Kutulu Konveyör Sistemleri

Bu, akıllı depo otomasyonuna, üstün dinamik ve bütünleyici proses tasarımına giden yoldur: otomatik hazne taşıma teknolojisi. Jungheinrich depo yönetim sistemi (WMS) ile bağlantılı olarak bununla malzeme akışınızı yeni, daha yüksek bir seviyeye taşırsınız. 

Maksimum 50 kg’a kadar haznelerin, kartonların, tablaların ve ürünlerin nakliyesi.

Malzeme akışı için her şeyi vermek: Geleceğe yönelik karton ve hazne taşıma teknolojisi yenilikçi depo otomasyonunun, daha fazla makine entegrasyonunun ve verimli ve kapsamlı bir şekilde optimize edilmiş intralojistik proseslere olan bağlantının yolunu açar. Odak noktasında bu durumda malzemelerin ve ürünlerin nakledilmesi, sıralanması, içeri ve dışarı taşınması ve ayrıca yedeklenmesi bulunmaktadır. Lojistiğiniz hareket halinde olsun diye: verimli, güvenli ve hızlı.

Her durum için esnek: Jungheinrich’in modüler sistemi

Hazne taşıma teknolojisiyle sollamaya hazırsınız. Ve bu sadece 1,50 m/sn’ye kadar nakliye hızları sayesinde değil. Modüler sistemimiz sayesinde, depo otomasyonu ve maksimum ekonomik intralojistik süreçlere bağlanma açısından kendinize tamamen yeni olanaklar yaratırsınız. Bunlar, yüksek atlamaları köprülemek de dâhil olmak üzere mümkün olan en dar alandalar gerçekleştirilebilir. 

Bütünsel planlama ile daha fazla verimlilik ve ekonomiklik

Jungheinrich depo yönetim sistemimiz (WMS) ile bağlantılı olarak yenilikçi, serbest ölçeklendirilebilir hazne nakliye teknolojisi intralojistik süreçlerinizi yeni, daha yüksek bir seviyeye taşımaktadır. Bu bütünsel planlama, servis tekliflerimizle tamamlanır. Düşük bir bakım gereksinimi ve yüksek bir enerji verimliliği ile bağlantılı olarak tesisinizin toplam işletim masraflarını optimize edersiniz. Böylece lojistiğiniz sadece kalıcı ve güvenli bir şekilde güvenilir olmakla kalmaz ayrıca her zaman ekonomik de olur. 


Başka sorularınız var mı?