Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Content insanların korunması 2
Güvenli bir şekilde ilerleyin

İnsanların korunması

Kişilerin güvenliği bizim için birinci plandadır. Çalışanlarınızı, araç çarpışmalarından ve diğer kazalardan koruyan çeşitli araç seçenekleri sunuyoruz. Öte yandan uzun süreli ve sağlıklı bir deneyim için ergonomik araç tasarımları sağlıyoruz.

Content insanların korunması 1

Jungheinrich şahıs tanıma

Her şeye göz kulak olabilmeniz için.

Kişi tanımalı geri vites kamerası, kişiler ve forkliftler arasında meydana gelebilecek kazaları önlemek için geliştirilen akıllı sürücü destek sistemidir. Geri sürüş sırasında sistem, stereo kameralar aracılığı ile sürüş alanını tarar ve yalnızca engelleri fark etmekle kalmaz, aynı zamanda insanlar ve cisimler arasında da ayrım yapabilir. Forkliftin arkasında birisi durduğu anda sistem hem görsel, hem de sesli uyarıları aktive eder. Bu sayesinde sürücü, etrafında bulunan her şeye tam zamanında tepki verebilir.

Müşteri faydası:

  • Kişisel yaralanmalarla sonuçlanabilecek kazaların önlenmesi
  • Sürücü rahatlığı
  • Kolay bir şekilde geliştirilebilir ve bakım gerektirmez

Bizimle şimdi irtibata geçin!

İnsanların korunması

Sürücü eğitimleri

Kalifiye olmayan sürücüler genellikle kalifiye olmayan işler yapar. Bu durum, özellikle bir kazanın meydana gelmesi ile maliyetli olabilir ve ağır sonuçlar doğurabilir. Jungheinrich sizi bu durumdan güvenli bir şekilde koruyabilir.

Bir sürücü eğitimi ile Alman Kaza Güvenliği Yasası (DGUV), İlke 308-001 ve DGUV Yönetmeliği, Hüküm 68’in bütün gereklilikleri karşılanır. Bir sürücü eğitimi, SGS (Société Générale de Surveillance) tarafından da onaylanır.
Kısacası sürücü eğitimi ile sürücülere ve işletmecilere yüksek güvenlik sunulmuş olur.

Sürücü eğitimlerimiz hakkında bilgi alın.

Temel eğitim

Jungheinrich’te araçları güvenli bir şekilde kullanırsınız

İşveren Sorumluluk Sigortası Birliğinin yönergeleri doğrultusunda eğitilmiş bir sürücü, artan operasyonel güvenliğe katkıda bulunur ve forkliftini daha verimli kullanır. Nitelikli eğitime ve tüm yönetmelik ve tüzüklere doğrudan ulaşım, Jungheinrich sürücü eğitimi aracı ile doğrudan bir sürücü belgesiyle sonuçlanır.
Sürücü eğitimlerimizin içeriği ve tarihleri ile ilgili bilgi almak için doğrudan yerel şubenize başvurun.
Jungheinrich sürücü eğitim kurslarını şubemizde ya da isteğe bağlı olarak şirketinizde de yapılabilmektedir.

Sipariş toplama eğitimi

Bu eğitim sadece yatay sipariş toplama araçlarını kullanabilmeniz içindir.

Dar koridor eğitimi

Bu eğitim, yüksek raf istifleyicilerinin kullanabilmeniz içindir ve DGUV, Hüküm 308-001 yarınca seviye 2’ye uygundur. Sürücü belgesi almak, seviye 1’e göre zorunlu bir koşuldur.

Güvenlik eğitimi

Uzun süreli sürüş deneyimi olan forklift sürücüleri bile hatalar yapabilirler. Bu çerçevede, Alman İşveren Sorumluluk Sigortası Birliğinin (DGUV Yönetmeliği 1/Bölüm 4) düzenlemelerine göre yıllık olarak gerçekleştirilen bir eğitim gereklidir. Söz konusu katılım için özel bir eğitim sunuyoruz. Var olan bilgilen uygulama odaklı olarak yenilenir ve güvenliğin iyileştirilmesi için değerli tavsiyeler verilir.
 

Burada, kişilerin korunması ile ilgili ürünlerimiz hakkında daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz:

Size özel teklif için bizimle iletişime geçin:

Başka sorularınız var mı?