Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage SAFEwalk
Yetkin güvenlik danışmanlığı

SAFEwalk

Depo prosesleri dahilinde gittikçe artan karmaşıklık ve dinamizm, depo işletiminde tehlike potansiyelinin artmasına neden oluyor. Jungheinrich’in SAFEwalk hizmeti ile doğrudan deponuzdaki güvenliği iyileştirebilirsiniz - bu sayede şirketinizin masraflarını azaltır ve kaynaklarını korursunuz.

Yetkin güvenlik danışmanlığı

Sadece münferit tehlike alanlarının dikkate alınması yeterli olmadığından SAFEwalk ile, gerekli tüm güvenlik hususlarını kapsadığımız bütünsel bir yaklaşım takip ediyoruz. Deponuzu dolaşarak özel eğitimli Jungheinrich çalışanları sizin güvenlik yetkilinizle birlikte aşağıdaki alanları dikkatlice denetler:

  • Forklift sürücülerinin yeterliliği ve uygunluğu.
  • İstif araçlarının donanımı ve kullanımı.

  • Tüm depo çevresi.

Standartlaştırılmış kontrol listemizle muhtemel güvenlik eksiklikleri güvenilir bir şekilde ortaya çıkarılır. Ardından depo çevrenizin optimizasyonu için değerli tavsiyeler alırsınız. Depo büyüklüğüne bağlı olarak SAFEwalk yakl. 2 ile 3 saat arası sürer. Depo işletiminiz bundan dolayı etkilenmez ve engellenmeden devam ettirilebilir.

Stage SAFEwalk (1)

İşletmeniz için avantajlar:

  • Çalışanlar için daha fazla güvenlik.
  • Daha düşük devre dışı kalma süreleri ve kesintiler nedeniyle daha fazla verimlilik.
  • Üründe daha az hasar olması sayesinde daha fazla müşteri memnuniyeti.

  • Önleyici tutum sayesinde uzun vadede masraf güvencesi.

Bir SAFEwalk sonrasında çalışanlarınız, makineleriniz ve depo donanımınız için güvenliği artırmak mı istiyorsunuz? Jungheinrich elbette planlamadan uygulamaya kadar yanınızda olur. Size tavsiyede bulunmaktan mutluluk duyarız.

Size özel teklif için bizimle iletişime geçin:

Başka sorularınız var mı?