Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Rental Fleet Management
Maximum safety. Minimum expense.

Kiralık filo yönetimi

Filo uygulayıcısı olarak gereksinimlere yanıtımız. Sınırları aşacak şekilde esnek olun ve azaltılmış maliyetlerle filonuza güvenlik ve şeffaflık getirin.

Devir değişiyor.

Biz de ona uyum sağlıyoruz.

İster teknoloji, süreç ya da konjonktür, isterse zamansal ve mekansal açıdan sınırlı olsun; bir forklift filosu işletmecisi olarak her türlü etkiye açık olmalı ve bunlara esnek bir şekilde tepki verebilmelisiniz. İşte bu yüzden Jungheinrich Rental Fleet’i geliştirdik.
Günlük iş hayatı için sizi optimize bir merkez filosu ile donatıyoruz. Gereksinimlerin uç noktası başlangıçtan itibaren planlanır ve ek makinelerle iyi bir şekilde desteklenir. Talepte ani bir artış olması durumunda en kısa sürede daha fazla sayıda forklift sağlarız. Artık gerekli olmadıklarında araçları geri alırız. Bu sayede gereksiz kapasite artışını önlemiş olursunuz. Azaltılmış merkez filoya rağmen size yüksek kullanılabilirliği garanti ediyoruz.

Tam olarak ihtiyacınız olan şey.

Bizin sizin için işte bunu yapıyoruz.

Filo yönetiminiz için optimizasyon, servis ve değiştirme de dâhil olmak üzere araç başına sabit bir fiyatla bireysel çözümler.
Operasyon analizlerimize dayanarak işiniz için ideal istifleyicileri bir araya getiriyoruz. Hangi yüklerin hangi yollarda taşınması gerekiyor? Hangi rafları kullanıyorsunuz ve bu raflar uygun mu? Şarj istasyonlarınız uygun şekilde donatılmış mı? Genel olarak nerelerde optimizasyon imkânları var? Tüm sonuçları sizin uygulama yerinize özel olarak elde ederiz. Çeşitli sektörlerden edindiğimiz tecrübeler, mevcut çekirdek filonun %10’undan tasarruf edilebileceğini ortaya koyuyor. Sözleşme süresince RFM uzmanlarımız, sürekli filo optimizasyonu sağlar. Uzmanlarımız düzenli olarak, kapasite kullanımı ve niteliklerin değerlendirilmesi açısından yerinde kontroller yapar. Artık uygun olmayan araçlar seçilir, bu araçların sayıları iş hacmine uygun olarak yeniden ayarlanır. Bir iş yerini kapatmak isterseniz artık ihtiyaç duyulmayan forkliftleri ve transpaletleri sizden geri alırız.

Hep bilmek istediğiniz şeyler.

İşte biz size bunları gösteriyoruz.

Filonuzun durumu ve kapasite kullanımı hakkında bölgesel, ulusal ve uluslararası olarak ayrıntılı bir bakış sunuyoruz. Bu sayede optimizasyon potansiyelini hızlı bir şekilde ortaya çıkarabiliyoruz.

Başlangıç olarak: Konum analizi

Ekibimiz filonuzun bulunduğu yere özgü büyüklüğünü, türünü ve yaşını belirler, süreçlerinizi ve her bir aracın kapasite kullanımını kontrol eder ve verileri grafiksel olarak hazırlar. Filonun ele alınması ve analiz araçlarımız, verilerinizi kolayca elde edilmesini ve görselleştirilmesini mümkün kılar. Optimizasyon olanaklarının nerede bulundukları hızlı bir şekilde ortaya çıkar. Bütün bunları sizin için kapsamlı bir dokümantasyon olarak sunarız.

Maliyetlerin izinde

İş yeri analizimiz genelikle uygunsuz ve hatta gereksiz araçları değil, aynı zamanda yönetimsel açıdan harcanan fazla çabayı da ortaya çıkarır. Filo yönetiminizi devrederek bu maliyetleri önemli ölçüde azaltabilirsiniz. Harcanan dahili çabadan %50’ya kadar tasarruf edilebilir. Çalışanlarınız daha rahat bir iş ortamına kavuşur ve diğer görevler için uygun hale gelir. Buna ek olarak sizlere, bakımdan, onarımdan ve zararlardan kaynaklanan maliyetlerin ne kadar yüksek olduğunu da gösteriyoruz.

Daha fazla veri, daha fazla imkân

Filolar için ek yönetim araçları olarak telemetri çözümlerimizin değeri kanıtlanmıştır. Bu, merkezleri kapsayacak, uluslararası ve üreticiden bağımsız bir şekilde farklı araç tiplerinin verilerini toplamak, izlemek ve değerlendirmek için kullanılan internet bazlı bir bilgilendirme sistemidir. Gösterge panellerimizde bu teknik forklift verilerinizi, ticari şifrelerle birleştiriyoruz. Bu sayede filonuzda tam bir şeffaflık elde edersiniz ve RFM modelimizin başarısını yaşarsınız.

Başka sorularınız var mı?