Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Service_Technician_Action
Jungheinrich orijinal aksesuar ve donanımları

Aksesuar / donanım

Yeni güvenlik yönergeleri, değişen depo ve lojistik süreçleri veya yasal düzenlemeler, genellikle forklift ve depo çevre birimleri gereksinimlerinde değişikliklere yol açar. Çoğu zaman basit aksesuar seçenekleri, gereksinimleri karşılamak için yeterli olur. 

Avantajlarınız:

  • Üretici etkinliği
  • Geniş ürün portföyü - bireysel ihtiyaçlarınıza her zaman uygun
  • Depoda daha fazla verimlilik ve daha yüksek güvenlik

Orijinal Jungheinrich donanımları

Bir istifleyicinin kullanım ömrü boyunca duyduğu gereksinimler sıklıkla değişir. Bunun nedenleri, forkliftin kullanım alanları, iş güvenliği ya da yasal düzenlemelerle ilgili yeni gereksinimler olabilir. Verimliliğin ve etkinliğin artması da iş süreçlerini optimize etmek ve ayarlamak için sıklıkla güç sağlar.

Pek çok durumda hızlı ve çok zahmetli değişimler gerektirmeden forklift ve depoların yeni gereksinimleri karşılayabilmeleri için birkaç basit donanım yeterlidir. Müşteriye özel donanımlar için nitelikli Jungheinrich servis teknisyenleri, forkliftlerinizi ve tüm depo alanınızı gereksinimlerinize uygun şekilde profesyonel ekipmanlarla donatmak için her zaman yanınızdadır.

Sizleri, yeni zorluklarla baş edebilmeniz ve bireysel gereksinimlerinizi karşılayabilmeniz için Jungheinrich orijinal donanımları ile destekliyoruz. 

Jungheinrich orijinal aksesuarları ve donanımları hakkında daha fazla bilgi edinin. İletişim bölümünden bize heme şimdi ulaşın.

Lityum iyon donanımı

Kendi bünyesinde gerçekleştirdiği araştırma, geliştirme ve akü üretimi ile intralojistik endüstrisinde öncü firmalardan biri olan Jungheinrich, size lityum iyon teknolojisi alanındaki uzmanlığını tek bir elden sunuyor.
Şimdi forkliftlerinizi lityum iyon akülere yükseltin ve maksimum enerji verimliliği ile işletim sürelerinizi artırın.

Lityum iyon teknolojisinin öncüsü olarak, bu teknoloji ile deponuzun verimliliğini artırıyoruz. 

Daha fazla bilgi edinin



Başka sorularınız var mı?