Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
SEA Regale & Lager Stage
DAHA FAZLA VERİMLİLİK İÇİN BİREYSEL ÇÖZÜMLER.

Deponuz için mükemmel raf sistemi.

Önde gelen bir intralojistik sistem sağlayıcısı olarak Jungheinrich, tüm depolanan mallar için özel olarak uyarlanmış depo raf çözümleri geliştirmektedir. Depo raflarına ek olarak forklift, istif makinesi ve depo yazılımları da bulunur. Bu mükemmel bir şekilde çalışan depo sistemi anlamına gelir.

SEA Schmalganglager

Dar koridor depoları

Dar koridor depoları, paletlenmiş ürünlerin büyük miktarda ve az yer kaplayarak verimli bir şekilde depolanması için idealdir. Bunlar dar koridor genişliklerini çok büyük kaldırma yüksekliklerinin avantajları ile birleştirirler. Böylece depoda az yer kaplayarak büyük verimlilik elde edilir. 

SEA Hochregallager Stage

Yüksek raf depoları

Bir metresini bile boşa harcamadan, eşyalarınızı en verimli şekilde depolamak için deponuzu çatı yüksekliğine kadar kullanmak mı istersiniz? Bu durumda yüksek raf depoları sizin için doğru seçimdir. Bunlar ayrıca raflı yüksek depolama sistemleri olarak da tasarlanabilirler.

SEA Automatisierte Lagersysteme Stage

Otomasyonlu depolama sistemleri

Yarı otomatik veya tam otomatik küçük parça ya da palet depoları ile gelecek için iyi bir konumdasınız. Deponuzdaki performansı ve verimliliği en üst düzeye çıkarmak için raflar, kumandalar ve yazılım bileşenlerinin mükemmel etkileşimi söz konusudur. Jungheinrich tek bir kaynaktan, ihtiyaçlarınıza tam olarak uyarlanmış depolama sistemleri sunar.

Danışmanlık ister misiniz?

Stage Dividende

Lojistik Sistemler

İrtibata geç

RAF SİSTEMLERİMİZ

Başka sorularınız var mı?