Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage Kampanya Başlangıç model NHW Mayi

Ayın elemanı - Her ay

Şimdi eski manüel transpaletinize veda edin ve yeni destek gelmesini sağlayın. İster istifleme, depolama veya nakliye olsun: Özel kullanım durumlarınız için dahi uygun eleman bulunur. Elbette Jungheinrich'in bilinen profesyonel kalitesinde - avantajlı fiyata.

Nakliye veya istifleme işlerinizde işiniz için destek. Ürünleri hiç olmadığı kadar güvenli ve kolay hareket ettirin.

Yeni mono ve ikili (dubleks) asansörlü veya geniş iz varyantı olarak iEJE M13/M15 ve EJC M10/M13 elektrikli transpaletlerle işinizi hiç olmadığı kadar kolay ve güvenli yaparsınız. Elektrikli tahrik sizi güçlü bir şekilde destekler ve entegre şarj düzeneği, yeni elektrikli transpaletleri her prizden hızlı bir şekilde yeniden şarj edebilmenizi sağlar. Böylece çok yönlü yardımcılar ani kullanımlar için de en iyi şekilde donanmıştır.

Yeni transpaletleri Jungheinrich Profishop'tan sipariş edin

Profishop’a git


İstifleme, depolama, nakletme - yeni akülü transpaletleri çalışırken görün


Ağır yükleri kolay hareket ettirin Ağır yükleri kolay hareket ettirin

Eski manüel transpaletinizi emekliye ayırın ve ağır yükleri daha kolay ve daha ergonomik bir şekilde hareket ettirin - elektrikli tahrik ile.



Avantajlı fiyata her zaman kullanıma hazır olma imkanı Avantajlı fiyata her zaman kullanıma hazır olma imkanı

Arada sırada kısa kullanımlar için gerek duyduğunuz teknik yardımlar size yüksek satın alma masraflarına mal olmasın mı? Yeni akülü transpaletlerle bilinen profesyonel kaliteyi avantajlı fiyata elde edersiniz.


Her zaman ve her yerde kullanılabilir Her zaman ve her yerde kullanılabilir

Her zaman kullanıma hazır: Yeni akülü transpaletleri her prizden şarj edebileceğiniz entegre şarj cihazı sayesinde ani kullanımlar için de her zaman hazır olursunuz.


Esnek ve pratik kullanım Esnek ve pratik kullanım

EJE M13/M15 opsiyonel olarak bir entegre tartı sistemi ile temin edilebilir. İki işi tek seferde bitirin: Ürünlerin hareket ettirilmesi ve tartılmasını. Ürünlerinizin giriş kontrolü de belirgin oranda kolaylaşır.


Kompakt ebatlar sayesinde çok çevik Kompak ebatlar sayesinde çok çevik

Kompak tasarımı ve düşük ön yapı uzunluğu üstün çeviklik sağlar. Düşük toplam yüksekliği sayesinde yeni akülü transpaletler dar depolarda dahi en uygun şekilde kullanılabilir.


Günlük işlerinizde daha fazla emniyet Günlük işlerinizde daha fazla emniyet

Yeni akülü transpaletlerimiz mükemmel sürüş ve viraj dengesi sunar. Kompak ebatları küçük kullanıcılara dahi çatal uçlarına optimum görüş sunar ve alçaltılmış ayak koruması yaralanma tehlikesini azaltır.


Bakım gerektirmeyen akü sayesinde daha düşük servis masrafları Bakım gerektirmeyen akü sayesinde daha düşük servis masrafları

Jel akü, bir entegre şarj cihazı ile bağlantılı olarak, su takviyesi yapılmasına gerek kalmadan esnek kullanım sağlar.


Yeni transpaletlerin detaylarını keşfedin: 


Bizi Arayın

Satış

İrtibata geç

Başka sorularınız var mı?