Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage akülü istif makineleri

Akülü istif makinesi

Depolama, yeniden konumlandırma ve ara sıra gelen sipariş toplamalarda, her türlü taşıma yolu ya da kaldırma yüksekliği için mükemmel bir seçenektir. Kısa mesafelerde yaya olarak, orta mesafelerde hem yaya hem sürücü olarak, uzun mesafelerde ise koltukla donatılmıştır. Daha hafif kullanımlar içinse başlangıç modeli bulunmaktadır.

Düşük yoğunluktaki hafif istifleme görevleri için

Deneyimsiz kullanıcılar için bile kolay kullanım. Dar depo ortamlarında kolay kullanım ve aralıklarla gerçekleştirilen istifleme ve sipariş toplama için ideal. 

Yaya kumandalı işletimde kısa mesafeler için

Deneyimsiz kullanıcılar için bile tam performans. Her türlü kullanım amacı ve depo ortamı için sayısız araç opsiyonu. 
 

Orta mesafe için yaya ya da yolcu olarak

Sabit ya da katlanır durma platformuna sahip yaya kumandalı istifleyiciler, yaya kumandalı istifleyicinin manevra kabiliyetini, yolcu modlu cihazın hızı ile birleştirir.

Uzun mesafeler için ergonomik koltuk

Yüksek sürüş ve hızlanma gücü için akülü yan koltuklu istifleyici. Sürüş yönüne çapraz koltuk konumu kullanıcıya optimum bir görüş açısı sağlar.
 

Gereksinimleriniz için akülü istif makinesi

Akülü istif makineleriyle paletler sadece hızlı ve güvenli bir şekilde bir yerden bir yere taşınmakla kalmaz, ayrıca yüksek zeminlerde de nakledilebilir. Size her taşıma mesafesi ve kaldırma yüksekliği için uygun çözümü sunuyoruz. Akülü istif makinelerinizin finansmanında da size memnuniyetle danışmanlık yaparız.

Akülü istif makinesi: hızlı koşuculardan dayanıklılık uzmanlarına kadar

Hangi akülü istif makinesinin sizin için doğru olduğu, birçok şeyin yanı sıra geride bırakılan mesafeye bağlıdır. Deponuzda sadece kısa mesafeler mi katediyorsunuz? Bu durumda esnek nakliyeler için sadece yaya kumandalı işletimde öngörülen akülü istif makinelerini kullanın. Bunun yanı sıra durma platformlu ve optimize edilmiş süspansiyonlu çözümlerimiz engebeli zeminlerde sürücünüze rahat ve ergonomik bel destekli sürüş imkanı sağlar. 

Orta mesafelerde yaya-platformlu işletimi ile birlikte akülü hidrolik istifleyiciler en iyisidir, fakat uzun mesafelerde platformlu işletimli akülü yan koltuklu istifleyicilerimiz özellikle verimli çalışır.

Her boyutta forkliftler

Bir forklift seçimi için deponuzdaki koridorların uzunluklarının yanı sıra genişlikleri de önemlidir. İşletmenizde blok istifleme ve dar çalışma koridorları bulunuyorsa, en iyisi kompak genişlikte akülü istif makineleri kullanın. Uzun mesafelerde ve geniş koridorlarda buna karşın daha geniş cihazlar çalışanlarınıza ekstra sürüş konforu sunar.

Farklı kaldırma yükseklikleri için farklı akülü istif makineleri

Bir ve üç ton arası taşıma kapasiteleriyle akülü istif makinelerimiz taşınacak mallarınızı her zaman güvenli bir şekilde hedefe ulaştırır - ister yerde ister yukarıya. Elektrikli çatallı akülü istif makinelerimizle rahatlıkla 1.600 ve 3.000 milimetre arası yüksekliklere ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda çalışanlarınız bunu ergonomik olarak optimum kavrama yüksekliğine sahip çalışma masası olarak da kullanabilir. Sizde daha yükseklere çıkılıyorsa - yaklaşık 5.350 milimetre kaldırma yüksekliğine kadar - bir istifleyici yerine en iyisi yaya kumandalı istifleyicilerimiden birini seçin.

Çift kat formatında yaya kumandalı istifleyici 

Akülü transpalet ve akülü istif makinesi bir yerde: Çift katlı yaya kumandalı istifleyicilerimiz iki Euro paleti aynı anda alır ve bu durumda iki tona kadar taşır. Standart forkliftlerle kıyaslandığında elektrikli yaya kumandalı istifleyicilerimiz bu nedenle işletme içindeki taşıma mesafelerinin iki kat hızlı üstesinden gelir. Yani deponuzun verimliliği belirgin oranda artar. 

Başka sorularınız var mı?