Call4Service
0850 822 5864 Servis çağrı merkezi Ücretsiz telefon numarası
İletişim formu
Newsletter
Stage otomasyon süreci 4
BAŞARILI OTOMASYON

Jungheinrich ile Otomasyon

Doğru partner ile başarılı otomasyon. Uzman bir otomasyon çözüm ortağı olarak, ihtiyaçlarınıza uygun tasarlanmış bir lojistik sistemi planlıyor ve tasarlıyoruz, böylece deponuzun maliyet etkinliğini otomatik olarak artırmanızı sağlıyoruz.

Otomasyon, daha fazla depo verimliliği ve esnekliğine giden yol olabilir. Ancak her otomasyon çözümü otomatik olarak başarıya yol açmaz. En pratik yöntem, gereksinimlerinize göre özel olarak tasarlanmış ve depo ortamınıza ve ihtiyacınız olan otomasyon seviyesine uyumlu bir sistemdir. Profesyonel iş ortağınız olarak, giderek kişiselleşen müşteri taleplerine yanıt vermeniz için, size maksimum esneklik sağlayan özelleştirilmiş bir otomasyon çözümü planlıyor ve uyguluyoruz. Ayrıca bu genel ve ekonomik verimliliğinizi otomatik olarak geliştirirken, çeşitli mallardaki büyümeyi güvenle yönetmenizi sağlar. Proje başarılı bir sonuca ulaştıktan sonra da, sektörde benzersiz olan servis ağımızla destek olmak için yanınızda oluyoruz. Böylece, otomatik tesisinizin güvenilir bir şekilde çalışmaya devam etmesini ve olası arıza sürelerini en aza indirmesini sağlıyoruz.

3 adımda size özel otomasyon çözümü.

Ana yüklenici olarak, esnek ve güçlü bir otomasyon çözümü elde etmenize adım adım destek olup tavsiyelerde bulunuruz. Tasarımdan projelendirmeye, gerçekleştirip işletime almaya ve başarılı proje bitiminden sonra servis ve desteğe kadar. Süreç, her aşamada şeffaf, güvenilir ve yapıcıdır - birçok farklı sektördeki intralojistik süreçlerin otomasyonundaki uzun yıllara dayanan tecrübemiz sayesinde.

Content otomasyon süreci 1 Adım 1 - Uygun bireysel çözümler.

Planlama ve yapılandırma.

Sizin için en uygun otomasyon derecesini bulmak için ilk adım olarak malzeme ve bilgi akışı açısından bireysel taleplerinizi analiz ediyoruz. Malzeme akışı analizi, sistem gösterimleri ve CAD düzenleri gibi bir dizi araç kullanarak, gerçek ve teorik durumları şeffaf hale getirirken iyileştirme potansiyelini de belirliyoruz. Bu temelde, çeşitli planlama türlerini genel planlama aşamasında inceler ve bunları işletme perspektifinden değerlendiririz. Amaç her zaman süreçleriniz için maksimum verimlilik ve esneklik sağlamaktır. Mükemmel planlama süreci mükemmel çözümlere karar verildikten sonra başlar. Gelecekteki süreçlerinize çok yakından bakar, ihtiyaç duyacağınız bütçeyi belirleriz ve uygulama için kesin bir program hazırlarız. Bu, sadece intralojistik süreçlerinizin anlık nasıl işlediğini değil, aynı zamanda uzun vadede nasıl performans göstereceklerini de incelediğimiz anlamına gelir. İşinizde her zaman esnek kalmanız için, otomatik depo ortamınızın en başından itibaren sorunsuz bir şekilde genişletilebilmesini ve uyarlanabilmesini sağlamak için farklı planlama aşamaları ekliyoruz.


Content otomasyon süreci 2 Adım 2 - Tüm faaliyet alanları için iletişim.

Uygulama ve sistem entegrasyonu.

Ana yüklenici olarak, ilgili tüm iş alanlarını koordine edecek ve her zaman genel bir bakış sağlayacak özel bir irtibat görevlisi atayarak size yardımcı oluyoruz. Kanıtlanmış, profesyonel proje yönetimi yöntemlerine dayanarak, Jungheinrich'teki iletişiminiz, sürecin her aşamasının verimli bir şekilde çalışmasını ve mükemmel bir şekilde uygulanmasını sağlayacaktır. Kendi proje yöneticinizle yakın koordinasyon ve tüm katılımcıları içeren düzenli proje kontrol oturumları, mümkün olan en iyi bilgi akışını garanti edecek ve projenin tüm süresi boyunca maksimum şeffaflık ve güvenlik yaratacaktır - ister manuel, ister yarı otomatik veya tam otomatik olsun, tüm sistemlerin mükemmel bir şekilde birbirleriyle uyumlu ve birlikte sorunsuz şekilde çalışan tesisinizin anahtar teslim devrine kadar.


Content otomasyon süreci 3 Adım 3 - Servis ve destek.

Uzun vadede yanınızda.

Otomatikleştirilmiş tesisinizin kalıcı olarak yüksek performans sağlaması için proje tamamlandıktan sonra da lojistik sistemleriniz için kapsamlı servis ve destek hizmeti ile yanınızda olmaya devam ederiz. Sektörde eşsiz, geniş servis ağımız ve destek çağrı merkezimiz ile her zaman yakınınızda ve bize ihtiyacınız olduğunda hemen yanınızda oluruz. Dünya çapında 4.700’den fazla servis teknisyenimizle bakım, kontrol ve denetim çalışmalarını uzmanlık ve güvenilirlikle yürütürüz - ve uygun yedek parçaları yanımızda getiririz. Servis çağrı merkezimize 7/24 ulaşılabilir ve merkez sizin için sistem gözetimini üstlenir. Otomatik tesisinizin kullanım dışı kalma sürelerini minimumda tutup performans göstermeye devam etmesini sağlamak için, çalışanlarınıza tesisinizi verimli ve güvenli bir şekilde kullanmaya yönelik eğitim de veriyoruz.


Servis ve desteğimiz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz

Content STC2B1A

Spotlar deponuzdaki yeni yüksek performans sağlayıcısı için yansın.

Jungheinrich STC 2B1A –
dünya çapında sınıfının en güçlü Miniload raf sistemi.


Jungheinrich tarafından geliştirilen ilk küçük parça otomatik raf sistemi “Best-in-Class” performans değerleri, akıllı enerji yönetimi ve sınıfının en düşük yanaşma ölçüleriyle otomatik küçük parça deponuzda maksimum verimlilik sağlar.

DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN 

Content otomasyon süreci

Otomasyonu yeni bir seviyeye taşımak.

Otomatik yönlendirmeli yüksek raf istifleyicisi EKX 516a.

EKX 516a’mızın yeni jenerasyonu deponuzu yeni bir seviyeye taşır. Kanıtlanmış ve test edilmiş yüksek raf istifleyicimiz EKX otomatik yönlendirmeli araç sistemi olarak kullanıldığında da verimli, güçlü ve tamamen güvenlidir. Depo fonksiyonlarının adım adım otomatikleştirilmesi de mümkündür, çünkü halihazırda kullandığınız yüksek raf istifleyicisini sonradan da otomatikleştirebilirsiniz.

Daha fazla bİlgİ edİnİn

Jungheinrich ile otomasyon hakkında daha fazla detay.

Şimdi kapsamlı ürün ve servis yelpazemizi keşfedin.

Sistem sunucusu olarak Jungheinrich
 

Content Otomasyon süreci (3)

Depo otomasyonu.

Ne şekilde ve hangi boyutta?

Zaten iyi çalışan bir depoyu otomatikleştirmek neden avantajlı olabilir? Bir depo otomasyonunu destekleyen sebepler nelerdir ve kaç otomasyon kademesi vardır? Otomasyon durumunda nelere dikkat edilmelidir ve planlamada hangi paydaşlar dikkate alınmalıdır? Bu ve buna benzer sorulara beyaz kağıtlarımızda değinilmektedir. Aynı zamanda size deponuzu otomatikleştirmek için pratik öneri ve çözümler sunarlar.

Her sektör için özel çözümler.

İster yeni tesislerde, yenilemede veya mevcut tesislerin genişletilmesinde olsun - uzun yıllara dayanan intralojistik tecrübemizle dünya çapında çok sayıda küçük, orta ve büyük ölçekli şirkete, iş süreçlerinin otomasyonunda danışmanlık hizmeti sunduk ve ana işletmeci olarak tüm proje akışı boyunca destekledik.

Diğer otomasyon projeleri.

Buradan Jungheinrich’in diğer müşteri referanslarına ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bİlgİ edİnİn


Content Otomasyon süreci (1)

Mükemmek koreograflı bir depo ile otomatik başarı.

Jungheinrich ile otomasyon hakkında daha fazla bilgi edinin

Content Otomasyon süreci (2)

İyi düzenlenmiş bir depo, tesadüf eseri gerçekleşmez. 

Jungheinrich ile dijitalleştirme ve bağlantı hakkında daha fazla bilgi edinin

Deponuzda size özel tasarlanmış bir otomasyonla ilgilenir miydiniz?

Şimdi bize danışın.

Bizi Arayın

Lojistik Sistemleri

İrtibata geç

Başka sorularınız var mı?